AcasăSPORTUciderea baschetbalistului Hardy socheaza presa straina: "A murit dupa ce a fost...

Uciderea baschetbalistului Hardy socheaza presa straina: „A murit dupa ce a fost batut cu salbaticie intr-un bar din Romania”

captura site Daily Mail

Stirea care anunta uciderea baschetbalistului american, Chauncey Hardy, intr-un bar din Giurgiu a facut rapid inconjurul lumii. Publicatiile straine -sportive, dar nu numai- s-au declarat socate de modul in care tanarul de doar 23 de ani a sfarsit dupa ce a fost batut intr-un bar din Romania, tara unde venise sa faca ceea ce ii placea cel mai mult- sa joace baschet! Si Ambasada SUA la Bucuresti a emis un comunicat prin care condamna incidentul.

captura site Daily Mail

„Un jucator american de baschet a murit dupa ce a fost batut cu salbaticie intr-un bar din Romania. (…) Hardy a murit ieri (duminica-n.r) dupa ce a suferit doua infarcturi, urmare a bataii de sambata noapte”, titreaza jurnalistii publicatiei britanice Daily Mail.

„O stire incredibil de trista (…) despre un jucator american de baschet ucis in Romania. Chauncey Hardy (…) a fost atacat intr-un bar si a murit in urma loviturilor. (…) Nu mai e nimic de spus, decat condoleante familiei lui Hardy”, titreaza cbssports.com.

„Fostul aparator al echipei Sacred Guard, Chauncey Hardy, a murit dupa ce a fost batut intr-un bar din Romania”, scrie si Huffington Post.

Fostii antrenori il plang pe Hardy

„Nu e vorba doar de un jucator de baschet, ci de omul in sine. Se trece peste ceea ce se intampla pe terenul de baschet. Suntem alaturi de familia si apropiatii lui Chauncey„, a declarat antrenorul echipei masculine de baschet Sacred Guard, Dave Bike, potrivit washingtontimes.com.

Managerul echipei la care a evoluat Hardy, Sacred Heart, s-a declarat extrem de indurerat de moartea lui Chauncey. „Suntem profund indurerati de faptul ca am pierdut un tanar valoros, a carui viata a fost franta la asa o varsta frageda, dupa ce a plecat din America pentru a face ceva ce ii era drag”, a precizat Donald Cook, intr-un comunicat dat publicitatii, citat de Yahoo Sports.

Ambasada SUA condamna incidentul

„Ambasada SUA repudiaza actele de violenta si urmareste indeaproape cazurile în care sunt implicati cetateni americani”, se precizeaza intr-un comunicat emis de Ambasada Americii la Bucuresti, potrivit Mediafax.

Baschetbalistul american, Chauncey Hardy, a murit duminica seara, dupa ce a fost batut intr-un bar din Giurgiu. Tanarul de 23 de ani a fost operat in Bucuresti insa, din pacate, medicii nu i-au putut salva viata. Principalul suspect in cazul uciderii lui Hardy s-a predat, fiind retinut pentru 24 de ore.

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger