AcasăSPORT"U" Cluj se vinde azi. Nemtii il pun antrenor pe Miriuta

„U” Cluj se vinde azi. Nemtii il pun antrenor pe Miriuta

Fotbalistii clujeni asteapta sa primeasca salariile restante

Firma „DK Sportler” va prelua, astazi, la Bucuresti, pachetul majoritar de actiuni al clubului Universitatea Cluj. Actele sunt deja facute, mai lipseste doar semnatura lui Ioan Marginean, actualul patron al „Sepcilor rosii”.

Fotbalistii clujeni asteapta sa primeasca salariile restante FOTO: Cristian Cosma (cristi26.wordpress.com)

Fanii clujeni rasfula usurati, echipa lor favorita va avea parte de management german. Volker Diergardt si Christopher Obi, cei doi reprezentanti ai firmei „DK Sportler” care au fost in tara saptamana trecuta, l-au instiintat pe Vasile Miriuta ca s-au finalizat negocierile pentru preluarea clubului Universitatea Cluj.

Nemtii vor reveni, azi, in tara pentru a prelua Universitatea FOTO: Silviu Cristea (silviucristeaphotography.blogspot.ro)

„Vineri suntem la Bucuresti, semnam acolo actele”, a fost mesajul nemtilor, care doresc ca diseara sa fie in tribunele stadionului „Emil Alexandrescu”, din Iasi, la meciul cu CSMS. „Sunt un antrenor modern, cred ca sistemul pe care-l aplici la o echipa depinde si de lotul pe care-l ai la dispozitie”, au fost primele cuvinte ale viitorului „principal” Vasile Miriuta. Din cate se pare, nemtii vor achita aproximativ 650.000 de euro pentru pachetul majoritar de actiuni, iar alte 250.000 de euro vor fi salarii restante catre staff-ul tehnic si jucatori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
679 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger