AcasăSPORTU. Cluj - Gaz Metan 3-4. Meci demential in Liga I (VIDEO)

U. Cluj – Gaz Metan 3-4. Meci demential in Liga I (VIDEO)

Etapa a 27-a a Ligii I la fotbal a inceput, vineri seara, cu o nebunie de meci, Gaz Metan Medias impunandu-se, cu 4-3, pe terenul Universitatii Cluj.

Oaspetii au inceput mai bine meciul si Bosneag a scos cu emotii doua suturi de la distanta.

In minutul 25 inevitabilul s-a produs, Dan Roman deschizand scorul, pentru Gaz Metan, dupa o grava eroare comisa de defensiva adversa.

Hidisan a egalat, 10 minute mai tarziu, cu un sut superb, din drop, de la mare distanta, dar bucuria gazdelor a durat doar patru minute, Bawab facand 2-1 pentru Gaz Metan, in minutul 39. Iordanianul a punctat cu un sut de la mare distanta, dar si cu largul concurs al lui Bosneag, care a scapat balonul printre brate.

In repriza a doua s-au marcat trei goluri intr-un interval de cinci minute. Ciprian Petre (’66) a facut 3-1 pentru Gaz Metan, Tony (’68) a redus din diferenta, iar Costin Gheorghe (’70) a marit din nou avantajul oaspetilor la doua goluri.

Bogdan Apostu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, in minutul 79, dar Universitatea nu a mai reusit sa intoarca soarta meciului.

Pe final, Eric a fost eliminat, dupa ce fusese inlocuit. Brazilianul a continuat sa protesteze si a vazut cartonasul rosu, aflat pe banca de rezerve. Imediat s-a iscat un conflict, atacantul lui Gaz Metan fiind oprit cu greu sa nu-l bata pe arbitrul de centru.

sursa foto: ziuadecj.realitatea.net

[youtube]Av5XrkiUCJk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger