AcasăSPORTTwitter a stricat cursa de ciclism!

Twitter a stricat cursa de ciclism!

Proba de ciclism, una dintre cele mai urmarite de la Olimpiada

Peste un milion de spectatori au bruiat transmisiunea tv pentru intrecerea ciclistilor, postand imagini si mesaje pe reteaua de socializare direct de pe marginea cursei.

Proba de ciclism, una dintre cele mai urmarite de la Olimpiada

Canalul britanic de televiziunea BBC a dat vina pe operatorul tv (Olympic Broadcasting Service) care emite semnalul la intrecerile sportive de la Londra pentru faptul ca telespectatorii cursei de ciclism n-au putut vedea pe ecrane timing-ul si nici clasarea concurentilor.

La randul lor, cei de la  OBS i-au gasit vinovati pe cei un milion de spectatori care s-au asezat pe marginea soselei la cursa ciclistilor si care au postat pe Twitter milioane de poze si mesaje „live”. „Cu pozele si mesajele lor puse pe Twitter, au bruiat semnalul GPS-urilor montate pe bicicletele sportivilor”, a explicat Mark Adams, directorul de comunicatiial Comitetului Olimpic International, nu inainte de a incheia cu o rugaminte: „Nu dorim ca oamenii sa se opreasca din aceasta activitate de social media, dar poate ca n-ar strica daca, pe viitor, se vor limita la a urca pe retelele de socializare doar mesajele urgente”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger