AcasăSPORTTwente - Vaslui 2-0 Mai avem de doi bani sperante - VIDEO

Twente – Vaslui 2-0 Mai avem de doi bani sperante – VIDEO

FC Vaslui are sanse minime sa mai ajunga in play-off-ul UEFA Champions League, dupa ce a fost invinsa, cu 2-0, de Twente Enschede, in prima mansa din turul III preliminar.

Min. 93 – Este final de meci la Arnhem. Twente se impune, cu 2-0, dupa un meci pe care l-a controlat aproape in totalitate, dar in care olandezii au marcat de doua ori cu multa sansa. Fara cateva nume importante, formatia olandeza a parut un adversar abordabil, dar vasluienii nu au avut atitudinea potrivita pentru un meci cu o asemenea miza. Returul de saptamana viitoare, de la Piatra Neamt, se anunta o misiune extrem de dificila pentru formatia noastra, care are nevoie de o minune pentru a mai spera la calificare.

Min. 88 – Vasluienii nu mai conteaza in atac in acest final de partida. Se joaca numai in jumatatea noastra de teren. Olandezii cauta si golul trei.

Min. 84 – Iese Janko si intra Rendla. Atacantul austriac primeste aplauze la scena deschisa.

Min. 79 – Intra Vogelsang in locul lui Berghuis.

Min. 75 – Wesley vede si el cartonasul galben pentru un gest nesportiv. Vasluienii sunt mult prea nervosi.

Min. 73 – Nemultumit de executia lui Temwanjera, Hizo isi scoate varful si il arunca in lupta pe Yero Bello. Intre timp, la poarta noastra Ola John ia o actiune pe cont propriu si suteaza in bratele lui Cerniauskas. Sanmartean vede cartonasul galben dupa ce si-a lovit un adversar.

Min. 71 – Adailton centreaza de pe dreapta si Temwanjera reia pe langa din numai cativa metri. Iese Bajrami, cel mai activ jucator al olandezilor, si intra Ola John.

Min. 68 – Wesley trimite un balon la bataie, Adailton reia cu capul si Mihailov retine, nu fara emotii.

Min. 65 – Brama vede si el cartonasul galben pentru o intrare cu talpa inainte.

Min. 63 – Iese si Raul Costin si intra Milisavljevic.

Min. 60 – Intra Farkas in locul accidentatului Canu.

Min. 57 Twente – Vaslui 2-0. Brama a centrat din lovitura libera obtinuta de Bajrami, De Jong a reluat cu capul, mingea a lovit bara din dreapta a portii aparate de Cerniauskas, Canu a dat pe sub minge si Janko, pe faza, a indeplinit o simpla formalitate pentru golul de 2-0. Canu s-a accidentat la luft si probabil va fi inlocuit.

Min. 56 – Raul Costin vede si el cartonasul galben pentru un fault asupra lui Bajrami. Suedezul este mult prea rapid pentru aparatorii nostri.

Min. 52 – Papp vede cartonasul galben pentru un fault tare asupra lui Bajrami.

Min. 46 – Wesley are prima ocazie a meciului dupa numai 46 de secunde. Sutul brazilianului de la 30 de metri a fost retinut in doi timpi de Mihailov.

22.43 – A inceput repriza a doua a meciului de la Arnhem. Asteptam o evolutie mai solida a echipei noastre.

Min. 45 – Este pauza la Arnhem. Dupa 45 de minute intense, Twente Enschede conduce, cu 1-0, in disputa cu FC Vaslui. Repriza a fost decisa de imprudenta lui Adailton, care le-a facut gazdelor cadou un penalty. A fost singura sansa de a marca a olandezilor si Janko nu a ratat ocazia de a deschide scorul.

Min. 42 – Micuta galerie vasluiana domina fondul sonor scandand „Romania! Romania!”.

Min. 40 – Adailton a obtinut o lovitura libera din lateral dreapta, tot brazilianul a centrat si Wesley a punctat cu o lovitura cu capul, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. O decizie la limita a asistentului, dar se pare ca arbitrul a avut dreptate.

Min. 36 – Adailton face un nou fault, in jumatatea de teren adversa, si brazilianul vede cartonasul galben.

Min. 34 Twente – Vaslui 1-0. Dupa o jumatate de ora in care Vaslui a jucat foarte bine, o imprudenta a lui Adailton i-a adus pe olandezi in situatia de a deschide scorul. Brazilianul l-a faultat pe Leugers in careu si Janko a transformat cu siguranta penaltiul acordat in favoarea gazdelor. Un gol care putea fi evitat.

Min. 30 – Bajrami a centrat de pe stanga si Janko, marcat excelent de Papp, a trimis departe de poarta lui Cerniauskas.

Min. 25 – Olandezii continua sa forteze atacul, dar nu si-au creat ocazii importante de a marca.

Min. 16 – Adailton are prima mare ocazie a meciului. Sanmartean a obtinut o lovitura libera de la 20 de metri, dupa o actiune personala de toata frumusetea, si Adailton a sutat in transversala. Brazilianul a fost la cativa centimetri de a deschide scorul.

Min. 14 – Fanii olandezi fac o atmosfera frumoasa, dar vasluienii rezista momentan fara probleme in fata vicecampioanei Olandei en-titre.

Min. 7 – Olandezii au initiativa in startul acestei partide, dar formatia noastra cauta sa stea cat mai departe de poarta lui Cerniauskas.

21.42 – A inceput partida de la Arnhem. Sunt circa 15.000 de spectatori in tribune. Terenul se prezinta in conditii ideale.

Viorel Hizo, antrenorul vicecampioanei Romaniei en-titre, incepe cu Cerniauskas – Petar Jovanovic, Papp, Canu, Milanov – Raul Costin, Pavlovic, Wesley, Sanmartean – Temwanjera, Adailton. Rezerve sunt Claudiu Puia, Denis Zmeu, Yero Bello, Milisavljevic, Balace, William Gerlem si Farkas.

Co Adriaanse, tehnicianul olandezilor, raspunde cu Mihailov, Cornelisse, Wisgerhof, Brama, Luuk De Jong, Bajrami, Berghuis, Leugers, Douglas, Janko si Buysse. Rezerve sunt Boschker, Rendla, Ola John, Roseler, Gouriye, Thesker si Vogelsang.

[youtube]iRRtOC7BHyQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.012 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger