AcasăSPORTTwente - Steaua 1-0 Steaua este eliminata din Europa League

Twente – Steaua 1-0 Steaua este eliminata din Europa League

Steaua Bucuresti a fost eliminata din Europa League dupa ce a pierdut, cu 0-1, returul cu Twente Enschede din deplasare, din 16-imile de finala ale competitiei.

Min. 95 – Este final de meci la Enschede. Steaua pierde nemeritat un meci decis de o gafa monumentala. Cu mai mult tupeu si inteligenta, Steaua putea da lovitura.

Min. 93 – Bajrami scapa singur si suteaza in plasa laterala.

Min. 91 – A intrat Plet in locul lui De Jong.

Min. 80 – A iesit Janssen si a intrat Bengtsson.

Min. 78 – Nikolic are cea mai mare ocazie a Stelei. Tanase a interceptat la centrul terenului, l-a lansat ideal pe Nikolic, dar muntenegreanul nu a reusit sa puncteze din unghi, sutul sau fiind respins cu greu in corner de Mihailov.

Min. 75 – Schimbare interesanta la Steaua. Iese Brandan si intra Mihai Costea. Steaua are cinci jucatori de atac in acest final de meci: fratii Costea, Nikolic, Tanase si Rusescu.

Min. 69 – Florin Costea ia o actiune pe cont propriu, suteaza de la 20 de metri, mingea este deviata si ocoleste de putin poarta lui Twente.

Min. 68 – De Jong rateaza cea mai mare ocazie a meciului. Jucatorii de la Twente au schimbat vreo 50 de pase fara probleme, De Jong a scapat singur la limita offside-ului si a sutat din unghi, iar Tatarasanu a respins in extremis in corner.

Min. 62 – Brama suteaza cu efect de la 25 de metri si Tatarusanu respinge cu greu in lateral. La Steaua a intrat Nikolic in locul lui Tatu.

Min. 56 – Tatu a vazut si el cartonasul galben pentru proteste.

Min. 56 – Bourceanu vede cartonasul galben pentru un fault comis la centrul terenului.

Min. 54 – Iese Ola John, mult sub ce a aratat la Bucuresti, si intra Bajrami.

Min. 50 – De Jong preia frumos, pe piept, dintre doi adversari si suteaza peste transversala.

Min. 48 – Steaua cred ca are primul sut pe spatiul portii adverse din acest meci. Rusescu a trimis cu pamantul, de la 20 de metri si Mihailov a retinut fara probleme.

Min. 46 – Ilie Stan l-a aruncat in lupta pe Florin Costea in locul lui Prepelita. Se pare ca Florin Costea joaca in extrema dreapta.

21.03 – Steaua a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Enschede. Am asistat la o prima repriza extrem de echilibrata si care a fost decisa de o gafa uriasa a lui Tatarusanu. Sa speram ca Steaua gaseste solutii pentru a intoarce rezultatul in repriza a doua.

Min. 44 – Geraldo vede cartonasul galben pentru un fault asupra lui Ola John.

Min. 40 – Tanase il deschide elegant pe Brandan, acesta nu-si asuma sutul dintr-o pozitie ideala si incearca pasa catre Prepelita, in lateral, dar mingea se duce in afara terenului.

Min. 38 – Martinovici se resimte dupa un duel cu Fer. Jucatorul lui Twente se pare ca l-a lovit pe sarb. Fer scapa de o eliminare.

Min. 33 – Fer vede cartonasul galben pentru un fault tare. Spiritele se incing la Enschede, dupa o prima jumatate de ora anosta.

Min. 32 – Atacat dupa meciul de la Bucuresti, cand poate nu era cazul, Tatarusanu a comis-o cu adevarat la Enschede. Intre timp Chadli a vazut primul cartonas galben al meciului, pentru ca a sutat in balon dupa fluierul arbitrului.

Min. 28 Twente – Steaua 1-0. Scorul nu se putea deschide decat in urma unei greseli, iar aceasta a venit, din pacate, la poarta noastra. Geraldo i-a pasat lui Tatarusanu, acesta a vrut sa preia, dar a alunecat, mingea a sarit la De Jong, acesta i-a trimis lui Chadli si marocano-belgianul a indeplinit o simpla formalitate.

Min. 22 – Partida seamana destul de mult cu cea de la Bucuresti. Steaua pune probleme, se zbate, singura diferenta este ca la Bucuresti si-a creat si cateva ocazii importante.

Min. 19 – Se joaca mult intre cele doua careuri.

Min. 13 – Chadli centreaza elegant, cu exteriorul, De Jong castiga duelul aerian cu Chiriches, dar reia slab cu capul si Tatarusanu retine fara emotii. Se aud si cele cateva sute de fani Stelei care sunt prezenti la meci, semn ca trupa lui Ilie Stan are sustinere serioasa.

Min. 8 – Steaua pune presiune, dar deocamdata nu am inregistrat ocazii importante la poarta lui Twente. Cristi Tanase a avut o tentativa timida de la 20 de metri, dar mingea s-a dus la doi metri pe langa poarta lui Mihailov.

Min. 4 – Steaua a inceput curajos meciul, mingea metinandu-se mai mult in jumatatea de teren olandeza.

20.01 – Olandezii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal la Enschede, sunt 11 grade Celsius, iar terenul se prezinta in conditii foarte bune. In tribune sunt circa 30.000 de spectatori care canta in continuu de minute bune.

Twente, antrenata de Steve McClaren, incepe cu Mihailov – Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Rosales – Brama, Janssen, Fer – Chadli, De Jong, Ola John. Rezerve sunt Boschker, Bengtsson, Leugers, Tiendalli, Roseler, Bajrami, Plet.

Steaua, antrenata de Ilie Stan, incepe cu Tatarusanu – Martinovic, Chiriches, Geraldo, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase – Tatu, Rusescu. Rezerve sunt Stanca, Iliev, Dananae, Bicfalvi, Mihai Costea, Florin Costea, Nikolic.

author avatar
Cristi Ionita
959 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger