AcasăSPORTTwente a castigat amicalul cu Galatasaray

Twente a castigat amicalul cu Galatasaray

Twente Enschede, adversara lui FC Vaslui din turul III preliminar al UEFA Champions League, s-a impus, cu 1-0, in amicalul cu turcii de la Galatasaray Istanbul.

Disputat in Germania, la Osnabruck, amicalul dintre Twente Enschede si Galatasaray a inceput cu o mare ocazie ratata de Milan Baros, dar apoi olandezii au pus stapanire pe joc.

Ruiz, de trei ori, Janko, de doua ori, Janssen si Chadli au trecut pe langa gol, Ruiz si Janko fiind de departe cei mai periculosi jucatori ai olandezilor, desi ei au intrat la pauza.

Singurul gol al meciului a venit in minutul 77 cand sutul lui Chadli a fost deviat de Wisgerhof si a intrat in poarta cu largul concurs al lui Ercetin, portarul turcilor.

Twente a inceput cu Mihailov – Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Leugers – Brama, Berghuis, Janssen, Chadli – De Jong, Bajrami. Pe parcurs au mai intrat Tiendalli, Bengtsson, Buysse, Vujicevic, Ruiz, John si Janko.

La Galata, Bogdan Stancu si Culio au intrat la pauza, in locurile lui Milan Baros si Elmander.

Meciul dintre Twente Enschede si FC Vaslui, din prima mansa a turului III preliminar al UEFA Champions League, se va juca marti, 26 iulie, de la ora 21.45, pe Stadionul Gelredome, din Arnhem. Arena celor din Twente nu poate fi folosita din cauza accidentului mortal care a avut loc la inceputul lunii, cand acoperisul unei peluze s-a prabusit peste o echipa de muncitori.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger