AcasăSPORTTVR trimite cele mai tari meciuri de la Euro 2012 catre DolceSport...

TVR trimite cele mai tari meciuri de la Euro 2012 catre DolceSport

Alianta dintre postul public de televiziune si canalul de nisa al gigantului „Romtelecom” loveste in microbisti. Cel putin trei partide „soc” de la Campionatul European nu vor putea fi vizionate decat de abonatii Dolce.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo va fi vazuta la TVR doar daca trece de faza grupelor

Dupa ce i-au bagat in Liga Campionilor, TVR-istii le mai fac un cadou prietenilor de la DolceSport: 12 partide din faza grupelor, dintre care macar trei pot fi considerate adevarate „derbiuri”. Astfel, prima lovitura incasata de abonatii postului national de televiziune va fi pe 9 iunie: TVR a ales sa transmita meciul Olanda – Danemarca in dauna confruntarii Germania – Portugalia, adevaratul soc al grupei B fiind pasat la DolceSport. Si mai ciudata este optiunea pentru 11 iunie: din grupa D, la TVR vom vedea Ucraina – Suedia si nicidecum lupta Franta – Anglia! Ultimul mare joc pe care il vor rata romanii (Dolce are doar un milion de abonati in toata tara!) este Portugalia – Olanda, din 17 iunie, zi in care TVR mizeaza pe Danemarca – Germania. Ca amanunt inedit, desi este considerat cel mai bun fotbalist european al momentului, Cristiano Ronaldo nu va putea fi vazut la TVR in vara deoarece toate partidele Portugaliei din grupe sunt luate de DolceSport!

ANAF a blocat conturile postului public

Directorul general al TVR, Alexandru Lazescu, a declarat, ieri, ca institutia pe care o conduce s-ar putea afla in imposibilitatea de a mai transmite Jocurile Olimpice sau Campionatul European de fotbal, urmare a deciziei ANAF de blocare a conturilor postului public de televiziune: „Daca nu se rezolva situatia cu ANAF, pot fi afectate serios fotbalul, Jocurile Olimpice, Eurovision, chiar si campania pentru locale”. Turneul final din Polonia si Ucraina debuteaza pe 8 iunie, in timp ce startul la JO se da pe 27 iulie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
695 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger