AcasăSPORTTVR si Olaianos bat record dupa record

TVR si Olaianos bat record dupa record

Marian Olaianos l-a adus pe Gigi Becali (foto jos) pentru prima data la microfonul TVR

Situatie incredibila la Amsterdam. Pentru prima data in istorie, un patron din Liga 1 – Gigi Becali, in cazul de fata – a fost invitat sa vorbeasca la postul public de televiziune inaintea unui meci al echipei nationale!

Marian Olaianos l-a adus pe Gigi Becali (foto jos) pentru prima data la microfonul TVR
Gigi Becali

In mod normal, pe gazon, langa jucatorii care se incalzesc in asteptarea startului de partida, este chemata sa-si dea cu parerea o somitate in domeniul fotbalului, de obicei un antrenor cu faima sau o fosta glorie. Nu-i, insa, si cazul lui Marian Olaianos, care, marti seara, l-a avut invitat la microfonul TVR pe Gigi Becali, finantator al clubului Steaua.

De unde si pana unde legatura latifundiarului din Pipera cu meciul „nationalei” Romaniei, in afara de prezenta celor sase „militari” in primul 11? Se astepta, cumva, Olaianos ca telespectatorii sa fie loviti de vreo revelatie tactica venita dinspre condamnatul de serviciu al Ligii 1? Raspunsurile sunt la jurnalistul care-a bagat spaima in arhiva TVR. De remarcat si ca Marian Olaianos a spart blocada impusa de postul public „Razboinicului luminii”: a fost pentru prima data cand Gigi Becali – devoratorul televiziunilor private din tara – s-a adresat romanilor prin intermediul televiziunii nationale!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger