AcasăSPORTTVR n-a gasit bani pentru Euro, asa ca a cumparat desene animate...

TVR n-a gasit bani pentru Euro, asa ca a cumparat desene animate la reducere!

In locul meciurilor echipei nationale, sefii TVR par mai interesati de aventurile puiului de caprioara Bambi

Sub pomposul titlu „Programele Disney, din nou la TVR”, postul public de televiziune isi anunta telespectatorii ca la vara se vor uita la …desene animate in locul vizionarii partidelor de la Campionatului European de fotbal.

In locul meciurilor echipei nationale, sefii TVR par mai interesati de aventurile puiului de caprioara Bambi

Turneul final din Franta nu inseamna nimic pentru conducerea Televiziunii Romane. Din comunicatul de ieri a reiesit ca prioritar a fost renegocierea contractului cu Walt Disney pentru serialul „Anatomia lui Grey”.
Bucurosi ca au gasit clientul pentru filmul lor, americanii le-au oferit romanilor, la pret redus, si un pachet generos de desene animate, si nu numai. Victoria de rasunat a negocierilor este data de reintoarcerea desenelor animate Disney in grila de programe a TVR dupa o pauza de 10 ani. Lista titlurilor selectionate a fost avizata recent de Comitetul Director al SRTv, iar din ea nu lipsesc clasicele pelicule „Bambi”, „101 dalmatieni”, „Frumoasa si bestia”, „Pisicile aristocrate” ori „Doamna si vagabondul”.
Grila de programe din vara nu cuprinde nicio referire la C.E. din Franta. De fapt, nici comunicatul de ieri nu aminteste de turneul final, primul pentru echipa nationala dupa opt ani de absenta. Pe 10 iunie, cand „tricolorii” vor evolua in meciul de deschidere Franta – Romania, TVR isi va desfata publicul platitor de abonament radio-tv cu aventurile puiului de caprioara Bambi si ale prietenului sau, iepurasul Bocanilor. O desfatare, nu altceva!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.411 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger