AcasăSPORTTVR-istii se razbuna pe Craciunescu: ii pregatesc meciul in care Andone si-a...

TVR-istii se razbuna pe Craciunescu: ii pregatesc meciul in care Andone si-a dat chilotii jos!

Craciunescu se ceata cu trecutul

Luni seara, in timp ce pe TVR se difuza rezumatul unui Steaua-Dinamo dinainte de Revolutie, Ion Craciunescu a „navalit” telefonic la „Replay” si s-a certat cu realizatorii, totul pe fondul unei faze litigioase petrecute acum 24 de ani.

Craciunescu se ceata cu trecutul

Seful CCA a cerut sa intre in direct la TVR, desi formatul emisiunii realizate de Marian Olaianos si Marius Mitran   nu prevedea acest lucru si, mai mult decat atat, era vorba despre un Steaua – Dinamo (scor 0-0), disputat in 1987. Refuzat de producatori, Craciunescu a inceput sa ameninte si sa-i injure pe teveristi.

Inaintea meciului din 1989, incadrat de Andone si T.Stoica

Pentru a aplana conflictul declansat din senin, gazdele emisiunii au acceptat ca Ion Craciunescu sa intre in direct, dar discutia ulterioara a derapat si ea, fostul arbitru incercand sa arate ca a procedat corect la fazele incriminate. Potrivit surselor noastre, cei de la „Replay” ii pregatesc valceanului un cadou in viitorul apropiat. Ar fi vorba despre o alta confruntare Steaua – Dinamo, arbitrata de actualul presedinte al CCA, cea din martie 1989, duel castigat de stelisti cu 2-1. In acea partida, presarata cu duritati, Ion Craciunescu a eliminat usor doi jucatori dinamovisti, Camataru si Vaiscovici, iar la finalul partidei a avut loc celebrul episod, in care Ioan Andone si-a dat chilotii jos si a aratat semne obscene catre tribuna oficiala, unde statea protectorul Stelei, Valentin Ceausescu.

author avatar
Sebastian Stan
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger