AcasăSPORTTurneul de la Toronto: Simona Halep se pregateste de finala contra Belindei...

Turneul de la Toronto: Simona Halep se pregateste de finala contra Belindei Bencic!

Ajunsa in fata ultimului act al turneului de pe taram canadian, romanca in varsta de 23 de ani se afla la doar cateva ore distanta de meciul pe care il va disputa contra elvetiencei Belinda Bencic.

Cu un moral bun, gratie victoriilor importate din ultimele doua etape, contra polonezei Agnieszka Radwanska si a italiencei Sarei Errani, rezultate care au propulsat-o, practic, in finala de la Toronto, si sustinuta – in tribune -de un numar mare de romani, aspect care a ambitionat-o si a emotionat-o si mai mult, Simona Halep urmeaza sa intre pe teren, duminica seara, din postura de a doua favorita la castigarea trofeului, pentru a juca impotriva elvetiencei care se afla pe locul 20 WTA.

Va reamintim ca, la doar 18 ani, Bencic a castigat meciul disputat cu numarul 1 mondial, experimentata Serena Williams, oferind practic senzatia turneului. Jucatoarea din Elvetia si-a adjudecat doua seturi din cele trei disputate contra americancei, pe care a invins-o cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4.

Meciul Simonei Halep contra Belindei Bencic va incepe la ora 20.00. Cel mai probabil, romanca aflata pe locul 3 WTA va fi si de aceasta data sustinuta, din tribune, de un numar semnificativ de compatrioti, cum s-a intamplat si zilele trecute. „A fost o atmosfera deosebita! Le multumesc tuturor romanilor care au venit sa ma sustina!”, scria Simona, vineri, pe Facebook, in dreptul unei poze in care apareau fanii sai, fluturand tricolorul.

sursa foot: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger