AcasăSPORTTURNEUL CAMPIOANELOR. Kerber si Cibulkova isi disputa finala de la Singapore

TURNEUL CAMPIOANELOR. Kerber si Cibulkova isi disputa finala de la Singapore

Va fi o finala germano-slovaca la actuala editie a Turneului Campioanelor, cu jucatoare din cea mai dificila grupa valorica, asa-numita „Grupa Rosie”.

Ceea ce inseamna ca liderul mondial, Angelique Kerber, o va avea drept adversara pe Dominika Cibulkova, ocupanta locului 3 WTA si nimeni alta decat sportiva care a eliminat-o pe Simona Halep.

Principala favorita la castigarea turneului, Angelique Kerber si-a asigurat prezenta in ultimul act al competitiei invingand-o categoric pe poloneza Radwanska, scor 6-2, 6-1, detinatoarea en-titre a trofeului. La randul ei, slovaca Cibulkova a trecut, dupa un meci deloc usor, de Svetlana Kuznetova, rusoaica pe care a invins-o in semifinale cu 1-6, 7-6, 6-4, la finele infruntarii Dominika devenind, practic, prima finalista a Turneului Campioanelor 2016.

Marea finala a competitiei de la Singapore va avea loc duminica.

author avatar
Cristina Stefan
212 afisari

1 COMENTARIU

  1. Lucru la domiciliu! Lucru acasa! Lucru la domiciliu part-time! Lucru acasa part-time! Faci bani acasa! Faci bani la domiciliu! Oportunitate foarte serioasa! Lucrezi in timpul liber! Te ajutam pas cu pas! Castiguri foarte motivante! Castiguri acasa! Castiguri la domiciliu! Succes asigurat! Nu se compara cu nimic! Atentie, oferta este speciala! Seriozitate garantata! Suntem foarte seriosi! Avem planuri mari de dezvoltare! Sistemul functioneaza! Incepe acum! Cere detalii de la echipa noastra trimitand DETALII la adresa: afacere2015@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger