AcasăSPORTTurkmenistanul a refuzat sa joace un amical cu Romania!

Turkmenistanul a refuzat sa joace un amical cu Romania!

Iordanescu antreneaza o echipa divizionara cu care nu vrea nimeni sa joace

Anghel Iordanescu s-a dat de ceasul mortii sa deranjeze stagiile de pregatire ale echipelor din Liga 1 pentru un cantonament ce se anunta ratat dinainte de debut.

Iordanescu antreneaza o echipa divizionara cu care nu vrea nimeni sa joace

I s-au promis trei jocuri amicale in Antalya, insa la sosirea acolo a aflat ca reprezentativa Turkmenistanului nu vrea sa joace impotriva unei echipe divizionare din Romania. In aceste conditii, trupa lui Iordanescu va intalni sigur doar Torpedo Kutaisi (Georgia) si Zimbru Chisinau (Republica Moldova). Pentru cel de-al treilea meci se poarta negocieri cu fratii de peste Prut, insa este putin probabil ca „nationala” Moldovei sa se reuneasca „de urgenta” pentru un joc cu Romania B. FRF a anuntat, ieri, pe site-ul oficial programul tricolorilor in Turcia: „Amical pe 30 ianuarie cu Torpedo Kutaisi si inca unul pe 2 februarie impotriva celor de la Zimbru”. Pe 6 februarie este programata revenirea echipei divizionare in tara.
In urma cu doua saptamani, selectionerului i s-a propus varianta disputarii unui meci de verificare in compania reprezentativei Kazahstanului, insa Anghel Iordanescu a refuzat pe motiv ca Romania va intalni aceasta echipa in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018.

Cel mai slab portar din Liga 1, chemat la lot de Iordanescu

Portarul Dragos Balauru (foto), de la FC Voluntari, a fost chemat de selectionerul Anghel Iordanescu in lotul pentru turneul din Antalya. Balauru ii va lua locul lui Florin Nita, pe care Steaua refuza sa-l lasa in cantonamentul echipei nationale. Goalkeeperul Voluntariului este portarul cu cele mai multe goluri incasate (32) in 23 de etape disputate in acest sezon de Liga 1.
Potrivit datelor de la firma de monitorizare Instat, Balauru are un procentaj de 66% la capitolul suturi respinse si a intervenit de 14 ori in situatii dificile pentru echipa sa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger