AcasăSPORTTurismul, singura bucurie pentru "Rege": Hotelul lui Hagi, profit de 1,6 milioane...

Turismul, singura bucurie pentru „Rege”: Hotelul lui Hagi, profit de 1,6 milioane euro in trei luni

Cel mai mare fotbalist roman din istorie are motive de bucurie dupa aproape trei luni de sezon estival, in care „Iaki” a fost unul dintre cele mai cautate hoteluri de pe litoral.

Hotelul Iaki este este cea mai profitabila investitie facuta de Hagi

Lunile iunie, iulie si august reprezinta totul pentru hotelierii de la mare, si-l includem in aceasta categorie si pe Gheorghe Hagi, legendarul fotbalist roman, patron al complexului „Iaki”. Stabilimentul de patru stele va incheia vara 2013 cu un profit de 1,6 milioane de euro, conform „zf.ro”, ceea ce inseamna aproape 60% din cifra de afaceri pe un an intreg! In 2012, „Hagi Sport”, societatea care administreaza hotelul, a inregistrat o cifra de afaceri de 2,8 milioane de euro.

Gheorghe Hagi

„In luna iulie, gradul mediu de ocupare a fost de 96% in weekend si de 92% in timpul saptamanii, comparativ cu gradul mediu de ocupare din luna august, de 100% in weekend si de 98% in timpul saptamanii”, a declarat pentru sursa citata Oana Leoca (32 de ani), revenue manager la „Iaki”. Cu o capacitate de 244 de locuri de cazare in 122 de camere, „Iaki” a fost cumparat de Gheorghe Hagi in 1999, iar acum patru ani in el s-au facut investitii de 5,5 milioane de euro.

Daca turismul ii aduce fostului mare international numai vesti bune, nu acelasi lucru se poate spune si despre Viitorul Constanta. Echipa lui Hagi ocupa locul 16 in clasament, dupa patru meciuri disputate, fara victorie, cu numai doua puncte si un singur gol marcat (sase primite!).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
680 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger