AcasăSPORTTurcii de la Galatasaray au superprima ca sa bata la Cluj!

Turcii de la Galatasaray au superprima ca sa bata la Cluj!

Jucatorii Galatei vor trei puncte din meciul de la Cluj

Tehnicianul campioanei Turciei afirma ca vrea sa cistige cu orice pret primul meci din grupele Champions League, iar duelul cu CFR Cluj este privit drept cea mai buna oportunitate. Pentru un succes in „Gruia”, jucatorii „Cim Bom” au promisa o prima totala de 1,3 milioane de euro.

Jucatorii Galatei vor trei puncte din meciul de la Cluj

Fatih Terim vrea neaparat o calificare in primavara UEFA Champions League si a anuntat ca vine in Romania sa demoleze Clujul, in partida programata miercuri, 7 noiembrie.

Terim isi premiaza jucatorii pentru o victorie in Romania

„Vom pune multa presiune si vom ataca din primul minut. Vom face presing in fata careului adversarului si vom incerca sa nu le dam posibilitatea sa contraatace, pentru ca am vazut ca asta e arma preferata a CFR-ului”, a declarat tehnicianul care a adus Cupa UEFA la Istanbul, in 2000. „Imparatul” vrea ca jucatorii sai sa fie extrem de motivati si a cerut conducerii ca milionul de euro care s-ar obtine in cazul unei victorii, bonus de la UEFA, sa fie redirectionat catre jucatori. Baskanii au fost incantati de idee, plusand cu alte 300.000 de euro. Dupa trei runde disputate in grupa, Galatasaray nu a realizat nicio victorie., De altfel, turcii au un singur punct, in remiza obtinuta la Istanbul, cu CFR Cluj. Terim a spus ca va folosi la Cluj numai putin de cinci jucatori ofensivi. El spera ca Manchester United sa-si respecte blazonul, in deplasarea de la Braga, considerand ca Sporting trebuie anihilata cu orice chip.

author avatar
Sebastian Stan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger