AcasăSPORTTurcii de la Fenerbahce se intaresc cu Heitinga si Gomis

Turcii de la Fenerbahce se intaresc cu Heitinga si Gomis

Obiectivul declarat al celor de la Fenerbahce Istanbul este calificarea in grupele UEFA Champions League, astfel ca turcii nu concep sa se impiedice de Vasluiul lui Porumboiu in turul al treilea preliminar.

Totusi, avantul luat de vasluieni in aceasta vara, pe piata transferurilor, si evolutiile modeste ale elevilor lui Aykut Kocaman in meciurile de verificare i-au facut pe baskani sa bage adanc mana in buzunar si sa-si asigure serviciile a inca doi jucatori de top din Europa. Flancul drept al apararii lui Fenerbahce va fi asigurat, sezonul acesta, de fundasul olandez Johnny Heitinga, de la Everton.

Turcii vor plati 7 milioane de euro pe el (cam cat au cheltuit toate cele 18 echipe din Liga I pe transferuri in aceasta vara), Heitinga fiind momit cu un salariu stagional de doua milioane de euro, dar si cu posibilitatea de a evolua alaturi de un alt olandez de top, Dirk Kuyt, jucator adus pentru numai un milion de euro de la Liverpool.

In plus, Fenerbahce este pe punctul de a-l aduce si pe atacantul francez Bafetimbi Gomis, de la Olympique Lyon, jucator care in ultimul sezon a marcat 25 de goluri in 53 de meciuri jucate pentru gruparea de pe „Stade Gerland”. Dubla dintre FC Vaslui si Fenerbahce, din turul al treilea preliminar al UEFA Champions League, se va disputa pe 1 august, turul, la Istanbul, si pe 7 august, returul, in Romania.

author avatar
Cristi Ionita
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger