AcasăRecomandariTurcia vine la Bucuresti cu un nou selectioner: "Imparatul" Terim ameninta Romania!

Turcia vine la Bucuresti cu un nou selectioner: „Imparatul” Terim ameninta Romania!

Satul de criticile presei si ale oficialilor din Federatie, antrenorul Abdullah Avci si-a prezentat demisia din functia de selectioner al echipei nationale de fotbal a Turciei.

Fatih Terim este asteptat ca un salvator al fotbalului turc

Cu mai putin de trei saptamani pana la meciul cu Romania, programat pe 10 septembrie, la Bucuresti, reprezentativa Turciei are parte de un adevarat soc: selectionerul Abdullah Avci a demisionat, iar in locul sau va fi numit, mai mult ca sigur, Fatih Terim, antrenorul formatiei Galatasaray Istanbul. Supranumit „Imparatul”, Terim este tehnicianul cu cele mai mari succese din istoria fotbalului turc, de numele sau legandu-se singurul trofeu continental cucerit de o echipa de pe malurile Bosforului: Cupa UEFA, in 2000, cu Galata romanilor Hagi si Popescu! „Va pregati, in paralel, si nationala, si «Leul»”, a scris, ieri, „Fotomac”, aceeasi informatie fiind preluata de intreaga presa, care nu uita sa prezinte sprijinul politic de care se bucura „Imparatul”: miliardarul Goksel Gumusdag, cumnatul premierului Recep Tayyp Erdogan, s-a intalnit, deja, cu Fatih Terim, pe care l-a rugat „in numele a milioane de turci” sa ajute „Semiluna” sa se califice la Cupa Mondiala din 2014!

Dupa sase meciuri disputate in preliminarii, Turcia ocupa locul patru in grupa D, cu 7 puncte, trei mai putine decat Romania. Otomanii au invins doar pe Andorra si Estonia si au remizat acasa, 1-1, cu Ungaria.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
706 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger