AcasăSPORTTucudean sa ramana la Steaua, nu avem nevoie de el la Dinamo!

Tucudean sa ramana la Steaua, nu avem nevoie de el la Dinamo!

Tucudean nu mai are ce cauta la Dinamo, afirma Rednic

Fara echipa dupa ce Mirel Radoi l-a aruncat ca pe o masea stricata, atacantul George Tucudean nu poate reveni nici la vechea dragoste, Dinamo.

Tucudean nu mai are ce cauta la Dinamo, afirma Rednic

Tehnicianul „cainilor”, Mircea Rednic, anunta ca nu are nevoie de Tucudean, cu toate ca Dinamo inca n-a gasit un atacant capabil sa rezolve problemele din ofensiva: „Sunt ingrijorat ca nu am reusit sa transferam un atacant, desi suntem in discutii cu cativa. Am gasit cativa fotbalisti, dar nu vrem sa facem greseli, ne dorim un atacant care sa ajute echipa, cu experienta. Tucudean nu e pe lista noastra. El a mai fost de doua ori la Dinamo. Sa ramana la Steaua, nu avem nevoie de niciun Tucudean”.
Despre jocul cu CS Universitatea Craiova, programat vineri, „Puriul” a declarat ca singura varianta o reprezinta victoria: „Este primul meci acasa si vrem sa obtinem victoria in fata suporterilor. CS U este o echipa buna, omogena, care nu a schimbat prea multe si are un avantaj din acest punct de vedere. Sandoi si Cartu au facut treaba la Craiova, asa ca nu o sa fie un joc usor. Vom avea probleme, dar trebuie sa gasim solutiile pentru a ajunge la poarta lor. Dinamo e obligata sa castige, nu are alta alternativa”. Altfel, Rednic l-a numit capitan de echipa pe croatul Vojnovici, primul lider strain al vestiarului dinamovist de la albanezul Sulejman Demollari incoace.

Negoita: „Nu sunt de la SRI sa am probe”

Finantatorul Ionut Negoita (foto) a declarat ca discutiile cu oameni din fotbal sunt dovezile sale in cazul Stefan Barboianu, fotbalist acuzat ca nu si-a aparat corect sansele in meciul cu Steaua. „Mi-am asumat orice consecinta pentru a da un semnal clar tuturor ca, la Dinamo, atata vreme cat voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate in trecut nu vor mai fi tolerate. Toata lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, ca doar nu sunt de la SRI. Probele mele sunt reprezentate de bunul simt al oricarui om care are ochi sa vada, dar si de discutiile cu cei din fenomen (…) Asta nu inseamna ca «hotul neprins e negustor cinstit»”.
Ionut Negoita a fost suspendat opt luni de catre Comisia de Disciplina a FRF si a primit o penalitate sportiva de 50.000 de lei, dupa ce, la 6 mai, l-a acuzat fara dovezi pe Barboianu ca nu si-a aparat corect sansele cu Steaua.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger