AcasăSPORTTucudean renunta la bani pentru a fi in echipa de start a...

Tucudean renunta la bani pentru a fi in echipa de start a “cainilor”: 400.000 de euro, titularizarea la Dinamo

Tucudean a marcat 16 goluri in 67 de meciuri jucate la Dinamo

Despre George Tucudean, atacantul lui Dinamo, se stie ca este un fotbalist cu bani, insa efortul depus de acesta pentru a reveni in atentia echipei nationale este demn de tot respectul.

Tucudean a marcat 16 goluri in 67 de meciuri jucate la Dinamo

Varful de 22 de ani, fiul unui celebru afacerist aradean, vrea sa demonstreze ca prestatia slaba din cele sase luni petrecute la Standard Liege reprezinta un accident. Din aceasta cauza, George Tucudean a acceptat imprumutul la Dinamo, atacantul fiind sigur ca in “Stefan cel Mare” poate redeveni varful care rupea portile pana nu de mult. Mutarea il costa pe Tucudean nu mai putin de 400.000 de euro, dar fotbalistul se lauda ca oficialii clubului Dinamo i-au asigurat postul de titular. De la 250.000 de euro, cat castiga la Liege, Tucudean va obtine doar 150.000 de euro pentru sezonul petrecut in “Groapa”. Atacantul a avut o oferta de 550.000 de euro de la o formatie din spatiul ex-sovietic, unde insa dinamovistul nu avea asigurat statutul de titular.

Incantat de intoarcerea alaturi de Danciulescu si compania, Tucudean a precizat ca pariaza pe revenirea lui Dinamo in fruntea clasamentului Ligii I. Visul cel mare al atacantului este ca prin prestatiile sale sa atraga atentia selectionerului si sa fie chemat cat mai repede la echipa nationala. Tucudean a semnat pe 31 ianuarie anul acesta contractul cu Standard Liege, club de care este legat pana in vara lui 2017. Jucatorul s-a aflat de mai multe ori in atentia echipei nationale, dar nu a apucat sa debuteze sub comanda lui Victor Piturca.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger