AcasăSPORTTucudean, pus in celalalt buzunar de miliardarul Duchatelet

Tucudean, pus in celalalt buzunar de miliardarul Duchatelet

Tucudean ramane langa miliardarul Duchatelet

Atacantul roman George Tucudean a semnat un contract pe trei sezoane cu divizionara secunda Charlton Athletic, a anuntat conducerea gruparii engleze.

Tucudean ramane langa miliardarul Duchatelet

Potrivit site-ului oficial al clubului Charlton, Tucudean este cel de-al saptelea transfer al echipei din acest an, dupa Yoni Buyens, Vetokele, Franck Moussa, Andre Bikey-Amougou, Tal Ben Haim si Johann Berg Gudmundsson. Ex-dinamovistul s-a alaturat deja noii sale echipe in cantonamentul din Spania si ar putea fi folosit in cele doua meciuri amicale pe care echipa le mai are de disputat in Andalucia, astazi, cu Gibraltar XI, si sambata cu Atletico Clube de Portugal.

Roland Duchatelet

Jucatorul roman in varsta de 23 de ani este un fost international de tineret si s-a facut remarcat la Dinamo Bucuresti. Prestatiile sale au captat atentia clubului Standard Liege, care l-a transferat in ianuarie 2013, inainte de a-l imprumuta la Dinamo in sezonul trecut. Tucudean se va lupta pentru titularizare cu Reza Ghoochannejhad, Igor Vetokele, Simon Church si Joe Pigott„, il caracterizeaza englezii pe Tucudean.
Charlton si Standard Liege, fostul club al lui George Tucudean, au acelasi patron, miliardarul belgian Roland Duchatelet.

author avatar
National
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger