AcasăSPORTTsunami la CFR Cluj: Mutu a demisionat!

Tsunami la CFR Cluj: Mutu a demisionat!

CFR-ul dat-o în bară grav în Cupa României. Echipa lui Adi Mutu a fost umilită de Corvinul, înfrângere cu 0-4, și părăsește competiția încă din faza sferturilor de finală. Urmare a celor întâmplate la Hunedoara, Mutu a decis să demisioneze, gest făcut chiar înainte de derby-ul cu Rapid, din etapa a 3-a a play-off-ului.

De altfel, chiar de la finalul partidei, „Briliantul” a dat de înțeles că situația este critică și că CFR-ul se poate aștepta la orice fel de decizie din partea lui – „Mă gândesc și mâine (n.r – miercuri) voi comunica clubului ce decizie am luat. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit! Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot sã iert”.

A doua zi, deși s-a speculat că Mutu a vorbit la nervi și doar a vrut să tragă un semnal de alarmă, fostul mare internațional român și-a înaintat demisia șefilor din Gruia. Fără nicio ezitare, după cum a precizat: „Mi-am dat demisia! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător”.

În momentul de față, situația la Cluj rămâne incertă, dar și extrem de tensionată. Sunt informații că, în locul lui Adi Mutu, patronul Nelu Varga a apelat la cea mai accesibilă variantă de înlocuitor, Andrea Mandorlini. Fostul tehnician al CFR-ului este încă angajat al clubului, el fiind păstrat drept „scouter” după ce Varga l-a înlocuit cu Mutu.

Acum, italianul e chemat să ducă la capăt sezonul, unul complet ratat din punct de vedere al obiectivelor impuse. „Nu știu nimic despre revenirea mea. Nu este nimic de spus. Îmi pare rău pentru club și pentru suporteri. Totul a fost scris, din păcate”, a fost singura declarație pe marginea acestui subiect dată de Andrea Mandorlini.

Trebuie spus și că Nelu Varga, deocamdată, nu a comentat în niciun fel cele petrecute la club.

author avatar
Mihail Ioan
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger