AcasăSPORTTrupa lui Reghecampf baga spaima in adversari: STEAUA BAU-BAU

Trupa lui Reghecampf baga spaima in adversari: STEAUA BAU-BAU

Zlatko Tanevski, speriat de forta Stelei

Esecul suferit la Bucuresti i-a marcat profund pe jucatorii macedoneni de la Vardar. O data reveniti acasa, la Skopje, fotbalistii antrenorului Blagoja Milevski abia si-au gasit cuvintele sa descrie infernul trait pe Arena Nationala.

Zlatko Tanevski, speriat de forta Stelei

Intrebati la sosirea in Macedonia despre diferenta de valoare dintre Steaua si alte formatii intalnite in ultimii ani de Vardar, jucatorii macedoneni nu si-au ascuns deloc admiratia pentru trupa pregatita de Laurentiu Reghecampf. Din contra, cuvintele lor au descris un adevarat calvar trait la Bucuresti. „Steaua? Dumnezeule, ce echipa! Va spun categoric ca este mult mai buna decat BATE Borisov, formatia pe care am intalnit-o anul trecut in cupele europene. Este chiar si peste Schalke 04, cu care am disputat un amical in urma cu o luna de zile”, a declarat Zlatko Tanevski, care a incheiat caracterizarea campioanei Romaniei in aceeasi nota: „Facand o comparatie realistica, suntem la ani lumina distanta de Steaua. Noi am jucat la nivelul nostru, dar n-aveam ce sa facem in fata acestei masinarii de fotbal. Sa nu uitam la ce nivel suntem noi si la ce nivel este fotbalul romanesc”.

In termeni elogiosi a vorbit si atacantul Jovan Kostovski, aflat pe lista de achizitii a dinamovistilor: „A fost o diferenta evidenta pe teren. Am intrat cu o enorma dorinta de a lupta, insa, pur si simplu, n-am putut face nimic!”.

Inaintea returului de la Skopje, concluzia a tras-o mijlocasul Radenko Bujokovici: „Cunosteam puterea adversarului si am simtit-o din plin pe propria piele. O sa-i vedeti si voi saptamana viitoare”. Steaua a castigat prima mansa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu 3-0, scor stabilit inca din minutul 45.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger