AcasăSPORTKubanul lui Petrescu, infrangere cu Zenit - VIDEO

Kubanul lui Petrescu, infrangere cu Zenit – VIDEO

Kuban Krasnodar, formatia antrenata de Dan Petrescu, a pierdut, cu 1-0, meciul cu Zenit St. Petersburg din etapa a 15-a a campionatului de fotbal al Rusiei.

 

Tehnicianul roman si-a pus mari sperante in meciul jucat pe terenul campioanei en-titre, dar Zirianov, de la Zenit, a marcat singurul gol al partidei, in minutul 35, cu largul concurs al portarului de la Kuban.

Gigel Bucur a fost titular la oaspeti si i-a lasat locul lui Igor Paderin, in minutul 88, iar Lacina Traore a fost rezerva si l-a inlocuit pe Serghei Davidov, in minutul 73.

La sfarsitul turului, Kuban Krasnodar este pe locul al saptelea, cu un singur punct avans fata de FC Krasnodar, ocupanta locului al noualea, primul care nu asigura calificarea in play-off-ul pentru titlu. Cele 16 formatii din prima liga rusa vor fi impartite in doua la finalul sezonului regulat. Primele opt clasate merg in play-off-ul pentru titlu, iar urmatoarele opt vor evolua intre ele pentru evitarea retrogradarii.

Dinamo Moscova, cu Adrian Ropotan prezent pe teren din minutul 60, s-a impus, cu 2-0, in derbiul cu Spartak Moscova din deplasare.

[youtube]0bKQAjzR5Ek[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger