AcasăSPORTTrofeul Euro 2020 a fost pus la pământ, la Bucureşti! UEFA şi-a...

Trofeul Euro 2020 a fost pus la pământ, la Bucureşti! UEFA şi-a făcut griji că le-am stricat cupa (VIDEO)

trofeu euro 2020 BucurestiTrofeul Euro 2020 a fost pus la pământ, la Bucureşti! UEFA şi-a făcut griji că le-am stricat cupa

Trofeul Euro 2020 a ajuns la București, în cadrul Trophy Tour, organizat de Primăria Capitalei. Cupa și-a început traseul la Primăria Bucureștiului și a încheiat-o la Arena Națională.

Oficialii FRF și ai Primăriei București au susţinut la Arena Națională o conferință legată de EURO 2020.

Ce traseu a parcurs cupa la Bucureşti?

Cupa a parcurs prin București un traseu care a inclus câteva dintre cele mai importante zone, și a fost prezentat și la Arena Națională, ajungând în Piața George Enescu, Piața Universității și în Piața Constituției.

La ora 11:00, la Primărie, a avut loc o prezentare, urmată de declarații de presă ale primarului general Nicușor Dan și ale lui Gică Popescu, consilier al Guvernului României pentru Euro 2020, în prezența mai multor invitați, printre care și cei trei ambasadori ai Bucureștiului, Gabriela Szabo, Miodrag Belodedici și Dorinel Munteanu.

Suntem în grafic cu tot ce trebuie să facem. Vă asigur că la ora începerii totul să fie gata pentru un eveniment e înaltă clasă. Bucureștiul va fi o gazdă primitoare”, a spus Nicușor Dan, primarul Bucureștiului.

Trofeul a căzut pe Arena Națională

O rafală mai puternică a dărâmat panourile din spatele trofeului Campionatului European, care apoi au lovit un reporter aflat în zonă și mai apoi au doborât și suportul pe care se afla cupa.

Ceilalți voluntari responsabili de acest eveniment au ridicat rapid trofeul de la pământ.

Ce meciuri de la Euro 2020 se vor juca la Bucureşti?

Arena Naţionlă va găzdui 3 meciuri din faza grupelor. De asemenea, capitala României va mai organiza şi o optime de finală pe care o vor disputa câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Iată partidele din faza grupelor:

  1. Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  2. Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  3. Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00)
author avatar
Andrei Ștefan
521 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se vor mira ce achizitii publice eficiente avem noi, pe bani multi, de pica panourile publicitare la o rafala de vant si nu taifun.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger