AcasăSPORTTroc pe Liga Campionilor intre Digi si Dolce

Troc pe Liga Campionilor intre Digi si Dolce

Surse din piata media sustin ca doua dintre cele mai potente canale tv de sport din Romania ar fi stabilit un pact de neagresiune privind licitatia drepturilor tv din cea mai importanta competitie intercluburi a planetei: UEFA Champions League.

Messi si Dani Alves se muta definitiv pe DigiSport

Sezonul in curs este ultimul din Liga Campionilor care va mai fi difuzat de TVR. Incepand cu editia urmatoare, postul public de televiziune si-a anuntat orientarea spre cu totul alte evenimente sportive, conducerea din Dorobanti dand de inteles ca nu va mai participa la viitoarea licitatie pentru drepturile tv din UCL. O va face, in schimb, „DigiSport”, varful de lance al gigantului „RCS&RDS”, cea mai puternica firma de cablu din tara. Surse din piata ne-au dezvaluit ca societatea patronata de miliardarul Zoltan Teszari ar fi stabilit o intelegere importanta cu reprezentantii „DolceSport”. Astfel, cei de la „Digi” au promisiunea rivalilor ca nu vor intampina in vara niciun fel de concurenta la licitatia pentru UEFA Champions League. In schimbul acestui serviciu, „DolceSport” se va alege cu un pachet de meciuri din Liga Campionilor. Practic, televiziunea aflata sub aripa Romtelecom nu va da niciun ban pentru drepturile tv, dar va transmite partide; cam aceeasi intelegere pe care o are acum „DolceSport” cu TVR.

PRO TV se multumeste cu Europa League

Trustul „Media Pro” nu are niciun interes sa mai liciteze pentru Liga Campionilor, audientele fiind excelente si cu meciurile din Europa League, difuzate in fiecare joi seara. Astfel, din tara nu ar mai ramane niciun alt post capabil sa concureze cu „RCS&RDS” pentru drepturile de televiziare ale meciurilor din Liga Campionilor. In momentul de fata, „DigiSport” transmite cele mai tari campionate de fotbal din Europa: Spania, Italia, Franta si Anglia. La acestea se adauga turnee de tenis, Formula 1 si meciuri din handbal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
908 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cablistii afara cu ei,se imbogatesc de pe spinarea oamenilor de rind au patruns cu instalarile de cabluri prin locuinte(blocuri)fara sa plateasca si acum fac legea tv in Romania…..rusine.Din cauza nenorocitilor de cablisti care dau spaga pe la ministerul comunicatiilor se intirzie cu instalarea multiplexurilor digitale nationale de televiziune DVB-T.O sa scapam noi de iei in curind datorita celor din UE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger