AcasăSPORTTriumf românesc la Sankt Petersburg! Jucătoarea noastră a produs surpriza

Triumf românesc la Sankt Petersburg! Jucătoarea noastră a produs surpriza

raluca-olaru Triumf românesc la Sankt Petersburg! Jucătoarea noastră a produs surpriza

Raluca Olaru și Nadia Kicenok au cucerit titlul în proba de dublu a turneului de tenis WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), duminică, după ce a învins în finală cuplul american Kaitlyn Christian/Sabrina Santamaria, cu 2-6, 6-3, 10-8.

Olaru şi Kicenok, principalele favorite, au obţinut victoria după o oră şi 22 de minute. Cele două au făcut multe erori neforţate în primul set, dominat de americance, favoritele numărul doi, care s-au impus cu 6-2.

Învingătoarel au câştigat 25.230 de dolari

Olaru şi Kicenok au primit un cec de 25.230 de dolari şi 470 de puncte WTA la dublu, în timp ce învinsele au fost răsplătite cu 17.750 dolari şi 305 puncte.

Raluca Olaru şi-a trecut în palmares al 10-lea titlu WTA la dublu, ea având şi alte 11 finale jucate. Precedentul său titlu data din 2018 (Rabat), dar anul trecut a jucat finale la Praga (alături de Monica Niculescu) şi Roma.

Raluca Olaru a mai jucat finale în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), în 2013 la Katowice (alături de Solovieva), în 2014 la Nurnberg şi Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel), în 2015 la Nurnberg (alături de Lara Arruabarrena) şi în 2016 la Rabat (alături de germanca Tatjana Maria), în 2017 la Shenzhen (alături de Savciuk), în 2018 la Taşkent (alături de Begu) şi Moscova (alături de croata Darija Jurak), în 2020 la Praga (alături de Monica Niculescu) şi Roma (alături de germanca Anna-Lena Friedsam).

author avatar
Andrei Ștefan
453 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pacat ca guvernantii vad in fata doar foooootbal si handbal care cu toata cocoloseala au ajuns exact ca tot si toate de care se ocupa guvernantii – de tot rahatul(competitiile)-. Poate e mai bine…ca va gospodariti cum si pe unde puteti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger