AcasăSPORTTRIST: Duckadam, calcat in picioare de cine se astepta mai putin! -...

TRIST: Duckadam, calcat in picioare de cine se astepta mai putin! – VIDEO

Singurul portar din istorie intrat in Cartea Recordurilor a primit o grea lovitura chiar din partea cui nu se astepta. De acum inainte, pana si fostii coechipieri de la Steaua il vor privi cu alti ochi!
Helmuth Duckadam s-a trezit bagat in cel mai mare scandal al inceputului de an in fotbalul romanesc. Portarul care in 1986 a aparat patru lovituri de la 11 metri in finala Cupei Campionilor Europeni a fost pus la colt de Gigi Becali in chestiunea biletelor nerezervate gloriilor Stelei! „Vinovatul este Duckadam! Acum am vorbit cu Argaseala si mi-a spus ca Duckadam a cerut 15 invitatii pentru el, dar ca ii dadea cate voia. Pai, daca a stiut sa ceara pentru el, de ce n-a facut-o si pentru fostele glorii? A luat 15 invitatii, dar n-a putut sa mai ia una pentru Bumbescu si una pentru Iovan? Daca e presedintele de imagine al Stelei, atunci sa se ocupe de imagine, sa ajute fostele glorii. El ii da dreptate lui Bumbescu, dar de ce n-a cerut bilete pentru el? Nu vor exista repercusiuni. Duckadam e un baiat bun, dar m-a deranjat lucrul asta! N-am cum sa-i fac ceva, pentru ca tin mult la el, dar m-a dezamagit„.
Helmuth Duckadam a declarat, joi, ca nu are nicio putere in chestiunea biletelor, transmitandu-le, astfel, fostilor colegi din generatia Steaua ’86 ca el nu le poate oferi nicio invitatie la meciul cu Chelsea, din 7 martie.

Vezi VIDEO cu performanta realizata de Duckadam in ’86, patru lovituri de la 11 metri aparate in finala cu FC Barcelona
[youtube]__O5tBodwVI[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger