AcasăSPORTTrimise la cratita, boxeritele din lotul national merg la Mondialele din Taipei

Trimise la cratita, boxeritele din lotul national merg la Mondialele din Taipei

Meciurile de box feminin sunt tot mai spectaculoase

De luni de zile au un singur gand : sa ramana in categorie. Iar la varsta lor adolescentina, aceasta ambitie nu se datoreaza dorintei de a-si pastra siluetele pentru a atrage privirile baietilor prin cluburi, ci doar pentru a-si urma visul sportiv . Acela de a ajunge campioane mondiale si apoi sa mearga la Olimpiada, precum actuala lor antrenoare, Mihaela Lacatus.

Adrian Lacatus va sta in coltul fetelor si la Taipei

Numai ca, dupa ce ca au facut si Pastele in cantonament, componentele lotului national de box feminin au primit cea mai crancena sti nemiloasa lovitura sub centura din promitatoarele lor cariere : nu vor mai putea merge la Campionatele Mondiale pentru junioare si tineret din Taipei! Numai ca, hatisul birocratic in care s-au pierdut biletele de avion ale fetelor a fost din nou descalcit de „nebunia” antrenorului coordonator Adrian Lacatus.

Mai mare rusinea

Meciurile de box feminin sunt tot mai spectaculoase

Pasat intre Federatia de Box si Ministerul Tineretului si Sportului, lotul national de box feminin s-a trezit ca, in timp ce toti cei implicati in lumea boxului aruncau „pisica moarta” dintr-o ograda birocratica in alta, nu mai e timp sa se plece la Mondialele de la Taipei. Iar aflat din nou intr-o situatie disperata, antrenorul Adrian Lacatus, considerat si „parintele” boxului feminin de la noi, a amenintat ca, pe perioada Mondialelor unde fetele noastre sunt mari favorite, se va instala cu cele sapte pustoaice pe scarile MTS. Unde vor gati taietei, daca institutiile statului roman tot le trimite pe campioanele noastre la cratita. Iata insa ca iesirea disperata a lui Lacatus a avut efect si, peste noapte, fetele s-au trezit in posesia biletelor de avion. Care nu au venit insa din partea responsabila, deplasarea fiind sponsorizata de Asociatia pentru promovarea schimburilor culturale si economice cu Taiwan, „ROATA”, al carei presedinte a fost impresionat de soarta sportivelor noastre.

 

author avatar
Catalin Tache
256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger