AcasăSPORTTricolorii joaca diseara cu Polonia. Meci decisiv pentru calificarea la Mondiale

Tricolorii joaca diseara cu Polonia. Meci decisiv pentru calificarea la Mondiale

Nu doar pe fanii sportului alb ii asteapta, in aceasta sambata, o infruntare cu miza mare, cel al Simonei Halep, din finala Roland Garros, ci si pe romanii care urmaresc meciurile de fotbal, in special ale tricolorilor.

Este vorba despre returul cu Polonia, contand in campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018. In prima infruntare, polonezii au castigat, la Bucuresti, cu 3-0, astfel ca, pentru a mai spera la calificare, mai exact sa prinda locul ce duce la baraj, tricolorilor antrenati de Cristoph Daum nu le ramane alta optiune decat sa castige partida de sambata seara, in care vor avea de infruntat nu doar presiunea scorului, ci si atmosfera creata de suporterii adversarilor.

La momentul de fata, adversara directa a Romaniei din meciul de la Varsovia ocupa locul 1 in grupa E, in timp ce tricolorii sunt pe locul 4, la egalitate cu Armenia, cu 6 puncte, fata de totalul de 13 al polonezilor.

Meciul Polonia-Romania se va juca pe Stadionul National din capitala Poloniei, cu incepere de la 21.45, si va fi transmis de televiziunea publica.

sursa foto: Facebook/Echipa nationala de fotbal a Romaniei

84 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce gluma buna,poate daca ne vand polonezii meciul,asa cum se mai intampla in campionatele noastre interne.Sau,mai exista o varianta,marele antrenor galactic,Daumn-ezeu,parca sa il cheama,sa introduca pe teren echipa Germaniei,si nici atunci nu se stie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger