AcasăSPORTTricolorii au aflat rezultatele testării COVID înaintea meciului cu Norvegia. Anunțul FRF

Tricolorii au aflat rezultatele testării COVID înaintea meciului cu Norvegia. Anunțul FRF

Tricolorii au aflat rezultatele testării COVID înaintea meciului cu Norvegia. Anunțul FRF (foto: Facebook/Echipa națională de fotbal a României)

Atât jucătorii, cât și staff-ul tehnic al echipei naționale au scăpat de emoțiile așteptării rezultatelor testării pentru noul coronavirus, înaintea înfruntării cu Norvegia, din Liga Națiunilor.

”Au sosit rezultatele testării COVID efectuate ieri (vineri – n.n) la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în baza căreia putem juca împotriva Norvegiei. Toți jucătorii și toți membrii staff-ului naționalei au rezultate NEGATIVE, așadar concentrare maximă, baftă și sacrificiu!”, au transmis reprezentanții federației Române de Fotbal (FRF), pe site-ul oficial.

Selecționata antrenată de Mirel Rădoi va întâlni, duminică, echipa națională a Norvegiei. Meciul din grupele Ligii Națiunilor va avea loc pe Arena Națională, din București, de la ora 21.45, și va fi arbitrat de o brigadă din Turcia. La centru se va afla Ali Palabiyik, care îi va avea alături, la tușe, pe arbitrii asistenţi Ceyhun Sesiguzel şi Serkan Cimen, în timp ce al patrulea oficial va fi Abdulkadir Bitigen.

Săptămâna viitoare, pe 18 noiembrie mai exact, România va înfrunta Irlanda de Nord, în deplasare, la Belfast. Meciul este programat să înceapă tot la ora 21.45, ora României.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger