AcasăSPORTTribunalul Bucuresti si ICCJ fac pase cu Steaua

Tribunalul Bucuresti si ICCJ fac pase cu Steaua

Gigi Becali, in continuare stapan pe numele „Steaua”

Decizii cel putin bizare in sistemul judiciar din Romania, dar ce mai este de mirare in tara asta, cand de cativa ani incoace ni se da peste cap orice sistem de valori!?

Gigi Becali, in continuare stapan pe numele „Steaua”

Pusi sa judece o sesizare facuta de Clubul Sportiv al Armatei, magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca „Fotbal Club Steaua Bucuresti”, grupare finantata de Gigi Becali, isi poate pastra numele actual! Hotararea nu este una definitiva, dar chiar si asa ea se bate cap in cap cu verdictul dat de ICCJ (instanta suprema din Romania!), care a stabilit, in decembrie 2014, ca brand-ul „Steaua” – nume, palmares, istorie, drept de folosinta etc – apartine definitiv si irevocabil Clubului Sportiv al Armatei!

Greu de inteles cum a fost posibil ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti sa nu tina cont de o hotarare a Inalte Curti de Casatie si Justitie! Cum nu vorbim despre o decizie definitiva, este de asteptat sa urmeze un nou termen la Curtea de Apel, iar apoi, o revenire a dosarului la ICCJ. Unde, magistratii vor judeca inca o data propria lor hotarare data cu doi ani in urma! Ati inteles ceva din sistemul judiciar romanesc? Nici noi!

De la decizia ICCJ, cele doua parti (CSA Steaua si FC Steaua) au avut mai multe intalniri pentru a discuta despre conditiile de utilizare a marcii Steaua, fara a ajunge la un acord concret. Conducerea MApN a solicitat FC Steaua zece la suta din totalul veniturilor pentru a-i permite sa foloseasca marca, insa Gigi Becali a refuzat orice negociere.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger