AcasăRecomandariTribunalul Bucuresti nu a validat noua conducere a FRF!

Tribunalul Bucuresti nu a validat noua conducere a FRF!

Razvan Burleanu tremura pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, in timp ce Mircea Sandu se jura ca nu are nicio implicare in aceasta poveste.

Sandu si Burleanu par sa nu fi ingropat securea razboiului

Juristul Asociatiei Judetene de Fotbal Giurgiu, Adrian Ratiu, a declarat, ieri, ca Tribunalul Municipiului Bucuresti nu a validat noua conducere a FRF, stabilind pentru data de 6 mai judecarea contestatiei deciziei Adunarii Generale a Federatiei. „Clientul nostru, AJF Giurgiu, contesta validitatea Adunarii Generale, printr-o cerere prin care a spus; «Domnule, imi pare rau, nu ii validati pe astia, pentru ca noi am contestat hotararea AG». Instanta Tribunalului Bucuresti a acordat un nou termen pentru 6 mai, cand se va judeca procesul dintre AJF Giurgiu in contradictoriu cu FRF si se va stabili daca Tribunalul trebuie sa-i inscrie pe cei noi sau nu.

Razvan Burleanu

Pe scurt, nu s-a validat noua conducere a Federatiei, chestiunea va fi analizata peste o luna. Pana atunci, teoretic, este un proviziorat si, din cate stiu eu, potrivit statutului, FRF ar trebui sa fie reprezentata de prim-vicepresedintele Gino Iorgulescu”.
Fost sef la „Casa Fotbalului”, Mircea Sandu se jura ca n-are a face cu acest caz, desi contestatia la Tribunalul Bucuresti a fost depusa de Viorel Leseanu, fostul sau coleg de la Sportul Studentesc, actualul presedinte al AJF Giurgiu. „Niciodata nu voi putea nega ca am fost coleg cu Leseanu vreo 14 ani la Sportul, dar ca membru al Federatiei Romane de Fotbal a fost respectat ca toti ceilalti afiliati. Nu am nici in clin, nici in maneca cu ceea ce se intampla, nu ma mai intereseaza. Nu ma intereseaza, nu am absolut niciun fel de implicare din data de 5 martie si nici nu voi avea. Dezavuez orice alta pozitie pe care o ia altcineva. Asta este realitatea. Nu m-am implicat si nu ma mai implic. Am o activitate de onoare in ceea ce priveste candidatura Romaniei in organizarea Campionatului European din 2020 si la care m-am angajat. Este singurul lucru pentru care sunt angajat la FRF”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.083 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger