AcasăSPORTTrei victorii pentru jucatoarele de tenis din Romania

Trei victorii pentru jucatoarele de tenis din Romania

Trei dintre jucatoarele de tenis din Romania au trecut cu bine de primele examene ale saptamanii in turneele in care sunt implicate.

Sorana Cirstea a revenit de la 0-1 la seturi pentru a se impune, cu 3-6, 6-4, 6-2, in disputa cu australianca Jarmila Gajdosova din primul tur al turneului de tenis de la Dallas, competitie dotata cu premii in valoare de 220.000 de dolari.

A fost una dintre cele mai importante victorii obtinute de Sorana in ultima vreme, Gajdosova fiind favorita numarul sapte a turneului si locul 31 mondial. Sorana si-a asigurat 3.100 de dolari, 30 de puncte WTA si o intalnire cu Magdalena Ribarikova sau Aravane Rezai.

In turul al doilea al turneului de la Dallas s-a calificat si Irina Begu, favorita numarul opt a competitiei. Irina s-a impus, cu 6-1, 6-3, in disputa cu frantuzoaica Pauline Parmentier si va da piept, in optimi, cu Gisela Dulko, din Argentina.

Simona Halep a fost eliminata inca din runda inaugurala a turneului de la Dallas, ea fiind invinsa, cu 6-3, 6-2, de suedeza Johanna Larsson. Simona ramane cu 1.825 de dolari si un punct WTA.

Monica Niculescu s-a impus, cu 6-3, 6-2, in disputa cu bulgaroaica Tvetana Pironkova din primul tur al turneului de tenis de la New Haven, competitie dotata cu premii in valoare de 618.000 de dolari. Monica si-a asigurat 8.500 de dolari si 60 de puncte WTA, dar in optimi va da peste italianca Francesca Schiavone, favorita numarul trei si locul opt mondial. Schiavone a trecut in primul tur de Alexandra Dulgheru, scor 6-1, 6-2. Alexandra a ramas cu 4.650 de dolari si un punct WTA.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger