AcasăSPORTTrei rugbisti romani s-au aruncat in cap inaintea meciului cu Argentina

Trei rugbisti romani s-au aruncat in cap inaintea meciului cu Argentina

Vicecapitanul Petre a demonstrat ca nu se teme de nimic

Trei componenti ai echipei nationale de rugby a Romaniei au ales sa-si antreneze curajul inaintea meciului cu Argentina. Tincu, Petre si Dumitras au sarit cu coarda elastica in Queenstown.

Vicecapitanul Petre a demonstrat ca nu se teme de nimic

Marius Tincu, Cristian Petre si Iulian Dumitras s-au dovedit a fi cei mai curajosi rugbysti romani, cei trei sarind cu coarda elastica intr-un parc de distractii din Queenstown. „Nu a fost periculos pentru ca masurile de siguranta sunt deosebite. A fost o experienta unica. Am fost primul pentru ca am pierdut tragerea la sorti care desemna ordinea sariturilor”, a declarat Iulian Dumitras. Altfel, ieri, Scotia a invins Georgia cu 15-6, echipa antrenata de Andy Robinson ocupand primul loc in grupa noastra, cu 9 puncte, urmata fiind de Anglia (4p.), Argentina (1p.), Georgia si Romania (ambele cu 0p).

Dumitras le-a aratat coechipierilor cum se face

Urmatorul meci al „stejarilor” va avea loc sambata dimineata, de la ora 06.30, Romania infruntand Argentina la Invercargill, intr-o confruntare transmisa in direct de DigiSport 1. De altfel, aproape toate meciurile de la regalul rugbystic din Noua Zeelanda vor putea fi urmarite pe cele trei posturi tv Digi.

Tincu nu s-a lasat mai prejos fata de colegii sai
author avatar
Sebastian Stan
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger