AcasăRecomandariTratatul de la Malta 2: Gino a dat, Paszkany a luat, Soros...

Tratatul de la Malta 2: Gino a dat, Paszkany a luat, Soros a platit!

Incurcate erau caile prin care Dumitru Dragomir stabilea cine primeste drepturile tv aferente Ligii 1, dar nici cu Gino Iorgulescu nu ne este rusine. Ba, din contra, noul presedinte al LPF parca vrea cu tot dinadinsul sa-si intreaca predecesorul!

Gino Iorgulescu, alaturi de noii parteneri maltezi

Neimplicat deloc in alegerile pentru presedintia Federatiei, Dragomir a profitat, ieri, de vizita la „Casa Fotbalului” pentru a „investiga” misterioasa vanzare a drepturilor tv din Liga 1, anuntata sec marti seara chiar pe site-ul oficial al fostei sale institutii. Fara sa dea numele castigatorului, „Corleone”  si-a facut trafic pe blogul „ oracoluldelabalcesti.ro” cu urmatorul anunt: „Liga Profesionista de Fotbal a vandut, pentru cinci ani, drepturile tv unei firme cu sediul in Malta. Este vorba despre «Intel Sky Broadcast Ltd.», iar afacerea s-a facut prin intermediul casei de avocatura Popoviciu si asociatii.

Firma malteza poarta, inca, pampers, deoarece la capitolul dedicat vechimii nu dam decat peste un zero. Investitia este frageda, dar puternica, pentru ca oamenii de afaceri care se ocupa de caz sunt extrem de seriosi. Surse credibile sustin ca doua posturi generaliste vor transmite meciurile din Liga I, la preturi apropiate de cele pe care (n.n. – le) practica acum ProTv”. Mai departe, a fost treaba jurnalistilor sa „sape” pentru mai multe informatii, iar descoperirile facute duc toate catre omul de afaceri Arpad Paszkany.

Din cate se pare, finantatorul echipei CFR Cluj ar fi cel care a cumparat drepturile tv, insa, la intrebarea „de unde a avut el 150 de milioane de euro?” , valoarea contractului pe urmatorii cinci ani, raspunsul este unul singur: George Soros, multimiliardarul de origine maghiara, ar fi adevaratul proprietar al drepturilor tv din Liga 1!
„Intel Sky Broadcast” este o societate infiintata pe 1 octombrie 2013 (!) si inregistrata in Malta, intr-o vila luxoasa de pe malul Marii Mediterane, la adresa 6B Xghajra Beach Mansion, din Xghajra, mic orasel de coasta. Interesant este ca la aceeasi adresa mai figureaza cateva companii ungare, printre care si „LVG Eurobasket” (detinuta de Laszlo Vinko), specializata in management sportiv.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
944 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger