AcasăSPORTTraore, inlocuitorul lui Eto’o la Anji

Traore, inlocuitorul lui Eto’o la Anji

DORINTA. Eto’o renunta la bani pentru a reveni la nivel inalt in Europa

Informat de dorinta starului Samuel Eto’o de a reveni la o echipa de top din Europa, cel mai probabil FC Barcelona, Suleyman Kerimov, patronul lui Anji Makhachkala, ii cauta un inlocuitor camerunezului, iar cap de lista este Lacina Traore, varful lui Kuban Krasnodar.

DORINTA. Eto’o renunta la bani pentru a reveni la nivel inalt in Europa

Kerimov este unul dintre fanii fostului atacant de la CFR Cluj, oligarhul fiind incantat de eficienta ivorianului in primul sezon petrecut in Rusia (18 goluri in 38 de meciuri). Oferta celor de la Anji, de 18 milioane de euro, pare greu de refuzat in conditiile in care Kuban a dat doar 6 milioane de euro anul trecut, pentru 90% din drepturile fotbalistului.

VIITOR . Traore este considerat o mare speranta a fotbalului

CFR Cluj ar urma sa incaseze inca 1,8 milioane de euro in cazul in care Traore va pleca la Anji, iar restul de bani, 16,2 milioane de euro, vor fi pusi la dispozitia antrenorului Dan Petrescu pentru ca acesta sa-si creeze echipa visata la Kuban. Altfel, pe langa Traore, Kerimov spera sa-l aduca la Anji si pe Ezequiel Lavezzi, vedeta lui Napoli, fotbalist care are o clauza de reziliere a contractului de 31 de milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger