AcasăSPORTTransferul stelistului in Anglia pare iminent: Chiriches, arvunit de Tottenham?

Transferul stelistului in Anglia pare iminent: Chiriches, arvunit de Tottenham?

Vlad Chiriches va deveni cel mai scump fotbalist vandut vreodata din Romania

Ultimul zvon il da ca si transferat pe Vlad Chiriches la gruparea engleza Tottenham Hotspur, acesta fiind si motivul pentru care fotbalistul n-a evoluat, miercuri seara, in meciul cu Legia Varsovia.

Vlad Chiriches va deveni cel mai scump fotbalist vandut vreodata din Romania

Initial s-a vorbit despre o accidentare la sold, insa, in realitate, se pare ca este vorba despre o intelegere intre Steaua si Legia ca Vlad Chiriches sa nu riste deloc in „dubla” cu Legia, din play-off-ul Ligii Campionilor. Ultimele informatii sunt ca gruparea de pe „White Hart Lane” si-a imbunatatit oferta pentru internationalul roman: opt milioane de euro, bani platibili in doua rate; jumatate din suma va fi achitata la semnarea actelor, iar cealalta jumatate pana la 31 decembrie 2013. Varianta ar fi fost acceptata de oficialii din Ghencea, convinsi ca cu greu pot face rost de 10 milioane de euro, pretul anuntat in presa de finantatorul Gigi Becali.

Tottenham se pregateste sa faca in aceasta saptamana cea mai mare tranzactie din istoria fotbalului: trecerea lui Gareth Bale la Real Madrid pentru 99 de milioane de euro!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger