AcasăSPORTTransferul in Franta, la Ajaccio, negat insistent de Adrian Mutu

Transferul in Franta, la Ajaccio, negat insistent de Adrian Mutu

adrian-mutu

Fotbalistul roman Adrian Mutu a dorit sa lamureasca situatia privind un posibil transfer in Franta, declarand ca nu a discutat cu niciun oficial de la Ajaccio.

adrian-mutuAdrian Mutu, atacantul echipei italiene Cesena, a infirmat, miercuri, orice discutie cu oficialii clubului francez Ajaccio, anuntand ca, momentan, doreste sa ramana la echipa italiana, orice posibil transfer urmand a fi discutat cu  impresarii sai.

„N-am semnat cu nimeni, n-am vorbit cu nicio echipa, am impresari. Ma antrenez la Cesena, cu alti baieti care asteptam sa vedem ce se intampla. Eu am un contract pe care doresc sa-l respect. Nu stiu ce parere are Cesena. Nu sunt fara echipa cum se spune, mai am doi ani de contract. In doua satamani vom sti mai multe pentru ca se termina perioada de transferuri. Probabil ca daca nu o sa fiu transferat, o sa fiu reintegrat in echipa la Cesena. Nu au alta sansa”, a declarat acesta la Sport.ro.

Fotbalistul roman a adaugat ca nu exclude un posibil transfer la o echipa in Liga 1, insa pentru ca acest lucru sa se intample trebuie sa primeasca o oferta concludenta iar familia sa sa fie de acord cu mutatul in tara.

„Daca ar fi una dintre echipele importante ale Romaniei care sa imi faca o oferta pe care as agrea-o… Nu pot sa iau o decizie singur, am familie, am copii, trebuie sa decid si in functie de lucrul acesta, trebuie sa decid si cu sotia. Am crescut pana la 19-20 de ani in Romania, intotdeauna vin cu mare placere in Romania si aici m-am simtit bine. Avem toate scolile posibile, oameni capabil sa-mi educe copiii, cred ca e un loc in care sa-ti cresti copilul linistit”, a afirmat Mutu.

Acesta a mai spus ca si-ar dori sa joce pentru echipa nationala in cadrul Campionatului Mondial din Brazilia,  insa momentan acest lucru nu este posibil deoarece nu este pregatit.

„Sunt alaturi de baieti, imi pare rau ca nu sunt acolo, dar nici nu avea domnul Piturca cum sa ma convoace, pentru ca nu sunt pregatit. Obiectivul meu nu este sa-l ajung pe Hagi la numarul de goluri, obiectivul meu este sa ajung la Mondialele din Brazilia. Atat, pentru ca ar fi primul Mondial la care as juca si o experienta unica”, a adaugat fotbalistul Cesenei.

Zvonul ca Adrian Mutu ar ajuge in Franta, la Ajaccio, a fost lansat de catre presedintele clubului francez, Alain Orsoni, care a adaugat ca lipseste doar acceptul clubului italian pentru ca mutarea sa aiba loc.

“Am incheiat un acord cu Mutu si agentii sai. Jucatorul trebuie acum doar sa se inteleaga cu Cesena. Este un jucator extraordinar. Ne dorim sa il vedem purtind culorile noastre cit mai rapid”, a declarat acesta, citat de le10sport.com.

author avatar
Ionut Zgimbau
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger