AcasăSPORTTransferul anului, REZOLVAT! Mbappe, la Real Madrid!

Transferul anului, REZOLVAT! Mbappe, la Real Madrid!

Cea mai mare publicație sportivă spaniolă, Marca, a anunțat deja oficializarea transferului lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Spaniolii susțin că atacantul francez a semnat pe 5 ani cu Realul, echipă care îl așteaptă de ani de zile.

Presa spaniolă vorbește despre un precontract pe care conducerea Realului și Mbappe l-ar fi semnat deja cu zile în urmă, în care este stipulat că francezul va juca pentru „los blancos” începând cu 1 iulie, când îi expiră înțelegerea cu PSG.

Francezul le-a cerut șefilor de la Paris să nu insiste cu propuneri de prelungire a contractului, deoarece se simte hotărât 100% să părăsească Franța.

Motivul pentru care Mbappe a cerut asta este că-și pusese deja semnătura pe contractul care-l ține la Real Madrid 5 sezoane, așa cum Parisul suspecta de multă vreme”, scrie Marca.

Mbappe va avea cel mai mare salariu de la Real Madrid, dar nu cu mult mai mare decât al celorlalte vedete, precum Kroos, Modric sau Alaba. Francezului ar urma să-i intre în buzunar între 15 și 20 de milioane de euro anual, suma crescând de la an la an pe durata contractului. În plus, Realul îi va oferi și bonusuri de obiectiv care îi pot crește substanțial veniturile fotbalistului.

În 2022, Real Madrid îi propunea lui Mbappe un salariu de 26 de milioane de euro pe an, dar lucrurile s-au mai schimbat de atunci. La PSG, în ultimele două sezoane, francezul a încasat 32 de milioane de euro în fiecare an.

Nici bonusul de instalare nu va fi la fel de mare, precum era propus în 2022. Acum, la momentul sosirii în Spania, Mbappe va primi „doar” 130 de milioane de euro.

Anturajul lui Mbappe a acceptat în cele din urmă reducerea încasărilor, deoarece sunt conștienți că acesta este singurul mod în care atacantul își poate îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid. Iar jucătorul a fost determinat să prioritizeze partea sportivă de această dată, în detrimentul celei salariale”, mai scrie Marca.

author avatar
Mihail Ioan
687 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger