AcasăSPORTTranferul anului in fotbal: Mircea Lucescu pregateste o mutare soc!

Tranferul anului in fotbal: Mircea Lucescu pregateste o mutare soc!

Mircea Lucescu negociaza cu Trabzonspor, potrivit informatiilor aparute in presa din Turcia. Antrenorul roman ar fi avut deja o intalnire cu Ibrahim Haciosmanoglu, baskanul lui Trabzon, cel care si-a manifestat dorinta de a-l aduce pe banca echipei.

Mircea Lucescu s-ar putea desparti in vara de Sahtior Donetsk, principalul motiv al plecarii sale fiind situatia politica tensionata din Ucraina, noteaza sport.ro.

In presa din Turcia se vorbeste tot mai mult despre o revenire a celui care reusea sa castige Supercupa Europei cu Galatasaray, acestia lansand in ultimele zile mai multe piste si scriind ca antrenorul se afla pe lista a nu mai putin de trei echipe importante.

Mircea Lucescu e dorit si de rivalii de la Galatasaray, dar se afla si pe lista lui Fenerbahce, echipe care i-ar plati un salariu mai mare decat ar putea sa ii ofere Trabzonspor – cu care se pare ca este in negocieri. Sefii lui Trabzon vor sa ii transfere la echipa si pe Bogdan Stancu si Cristi Tanase si sa creeze o „legiune” de jucatori romani, care ar putea fi antrenata de Mircea Lucescu, scrie fanatik.ro.

Foto: sport.ro

author avatar
Alina Costache
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger