AcasăSPORTTragere la sorti: Steaua, Dinamo si FC Vaslui au aflat adversarele din...

Tragere la sorti: Steaua, Dinamo si FC Vaslui au aflat adversarele din Europa League

(foto: realitatea.net)

Vineri a avut loc tragerea la sorti contand pentru play-off-ul Europa League, unde Romania este reprezentata de trei echipe, FC Vaslui, Dinamo si Steaua, acestea urmand sa joace cu Inter Milano, Metalist Harkov si FK Ekrans.

(foto: realitatea.net)

Echipele romanesti calificate in play-off-ul Europa League, respectiv Steaua, Dinamo si FC Vaslui, au aflat, vineri, contra caror cluburi vor juca pentru a accede in grupele competitiei.

FC Vaslui, echipa sosita din preliminariile Ligii Campionilor va da piept cu echipa italiana Inter Milano, care a fost considerata cap de serie in cadrul intrecerii.

Dinamo Bucuresti, echipa calificata direct in play-off in urma castigarii Cupei Romaniei, va trebui sa o invinga pe Metalist Harkov pentru a ajunge in grupele Europa League.

Steaua Bucuresti, considerata cap de serie in cadrul tragerii la sorti, se va intalni cu FK Ekrans, campioana Lituaniei, urmand ca invingatoarea din cele doua manse ale play-off-ului, sa acceada in grupele Europa League.

Cele trei echipe romanesti urmeaza sa dispute meciul tur pe 23 august, returul fiind programat o saptamana mai tarziu, pe 29 august.

Tot vineri s-a stabilit si adversara din Liga Campionilor a CFR Cluj, aceasta urmand ca, pentru a accede in grupe, sa dea piept cu FC Basel.

author avatar
Ionut Zgimbau
393 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger