AcasăSPORTTragedie la Marele Premiu al Malaeziei: Motociclistul Marco Simoncelli a murit

Tragedie la Marele Premiu al Malaeziei: Motociclistul Marco Simoncelli a murit

foto:infomoto.ro

Motociclistul Marco Simoncelli si-a pierdut viata, duminica, in urma unui accident extrem de grav, produs in turul doi al Marelui Premiu al Malaeziei, clasa Moto GP. Italianul de 24 de ani a cazut pe pista, fiind lovit de alti doi concurenti. Transportat de urgenta la spital, Simoncelli nu a mai putut fi salvat. Dupa accident, cursa de la Sepang a fost anulata.

foto:infomoto.ro

Pilotul Marco Simoncelli, de la echipa San Carlo Honda Gresini, a cazut pe pista, dupa un viraj, la scurt timp de la debutul cursei. Din spatele italianului au venit in viteza Valentino Rossi si Colin Edwards, care, nemaiavand timp sa-l evite, l-au lovit foarte puternic, potrivit Mediafax.

In urma impactului, Marco Simoncelli a suferit rani foarte grave si, desi a fost preluat cu un elicopter si dus de urgenta la spital, nu a mai putut fi salvat. „Simoncelli a intrat in stop cardiorespirator din cauza loviturilor la cap, gat si piept, astfel ca a fost intubat si s-au realizat manevre de resuscitare timp de 45 de minute, dar acestea au fost in zadar si la ora locala 16.56 (08.56 GMT) a fost declarat decesul”, a declarat unul dintre medicii de la clinica circuitului din Sepang, Malaezia.

604 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger