AcasăSPORTTragedie in lumea sportului. A murit o mare speranta a fotbalului!

Tragedie in lumea sportului. A murit o mare speranta a fotbalului!

Cand un copil moare, este o tragedie, cand copilul respectiv este o mare speranta a sportului, tragedia este si mai tulburatoare.

Tony Conley avea numai 16 ani. Juca fotbal american la liceul Estill County, dar deja universitatile se bateau pentru a-si asigura serviciile sale.

Aflat in vacanta, acasa, Tony si-a pierdut viata intr-un mod cat se poate de tragic si stupid. Sportivul se distra impreuna cu mai multi prieteni in momentul in care s-a sugrumat cu lesa cainelui sau.

Conform reprezentantilor fortelor de ordine din Estill County, Tony a incercat sa sara de pe casa, cu lesa infasurata in jurul taliei, dar aceasta a alunecat si s-a infasurat in jurul gatului sportivului. Presiunea pusa de lesa asupra gatului a fost atat de mare incat moartea a survenit instantaneu.

Triplu campion national la diferite categorii de varsta, Tony a fost desemnat cel mai bun jucator al echipei liceului Estill County la primul sau an ca licean.

author avatar
Cristi Ionita
2.558 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger