AcasăSPORTTRAGEDIE în fotbal: fostul coleg al lui Bogdan Stancu a murit într-un...

TRAGEDIE în fotbal: fostul coleg al lui Bogdan Stancu a murit într-un accident de maşină. Şumudică a reacţionat rapid

accidentTRAGEDIE în fotbal: fostul coleg al lui Bogdan Stancu a murit într-un accident de maşină. Şumudică a reacţionat rapid

Ahmet Calik, fotbalistul lui Konyaspor, a murit într-un accident de circulație la vârsta de 27 de ani, anunță presa din Turcia. Jucătorul a fost coleg cu Bogdan Stancu la Genclerbirligi, în perioada 2013-2017.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00. Internaționalul turc a pierdut controlul autovehiculul pe autostrada Ankara-Niğde și s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma primului control efectuat de paramedici s-a stabilit că fotbalistul, care se afla singur în mașină, a decedat pe loc.

Șumudică, alături de familia lui Calik

Antrenorul echipei Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică, s-a declarat şocat de această veste: „Gândurile mele se îndreaptă către familia, prietenii şi colegii lui Ahmed Calik, la fel ca şi către echipele la care a jucat şi fanii turci. Am fost şocat de această veste. Odihnească-se în pace”.

Ministrul tineretului și sportului, Mehmet Muharrem Kasapoglu, a reacționat și el:

Am aflat cu profund regret că fotbalistul Ahmet Calik a murit într-un accident de circulație pe autostrada Ankara – Nigde. Fie ca Dumnezeu să aibă milă de el, care a servit și în echipa noastră națională. Condoleanțe familiei sale, Konyaspor și întregii comunități de fotbal„.

author avatar
Andrei Ștefan
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger