AcasăSPORTTragedie: Fotbalist mort pe teren dupa ce a inscris

Tragedie: Fotbalist mort pe teren dupa ce a inscris

Fotbalistul suedez a murit la scurt timp dupa ce s-a bucurat ca a marcat un gol (foto: pitea-tidningen.se)

O noua tragedie zguduie lumea sportului rege. Un fotbalist suedez a murit pe teren, la scurt timp dupa ce a inscris. Victor Brannstrom avea 29 de ani.

Fotbalistul suedez a murit la scurt timp dupa ce s-a bucurat ca a marcat un gol (foto: pitea-tidningen.se)

Fotbalistul s-a prabusit pe teren la putina vreme dupa ce s-a bucurat de inscrierea primului gol pentru formatia la care evolua, Pitea, impotriva echipei adverse, Umedalen. Meciul al carui fluier de inceput se auzise de doar cateva minute s-a incheiat tragic pentru jucator si pentru colegii sai, martori la drama.

La un moment dat, fotbalistul s-a prabusit pe gazon si, in ciuda interventiei echipei medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru Victor Brannstrom. Atacantul a fost declarat mort la spitalul la care a fost transportat de urgenta cu o ambulanta, conform presei suedeze.

Fotbalistul in varsta de 29 de ani, fost jucator la Helsingborg, echipa cunoscuta in Suedia, evolua in liga a patra a campionatului local. Nimic nu a parut sa anunte sfarsitul tragic al atacantului. Colegii si reprezentantii clubului sunt socati si le-au transmis condoleante familiei si apropiatilor lui Victor Brannstrom. Pana la acest moment nu a fost anuntata cauza mortii tanarului fotbalist, care si-a gasit sfarsitul pe terenul de fotbal, dar se banuieste ca ar fi fost vorba de un atac de cord.

author avatar
Cristina Stefan
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger