AcasăSPORTTragedie! Fotbalist de la Dinamo - stop cardiac pe teren!

Tragedie! Fotbalist de la Dinamo – stop cardiac pe teren!

 

UPDATE 23.51: reprezentantii Spitalului de Urgenta confirma: Patrick Ekeng a incetat din viata. Cauza: stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au durat 90 de minute. Cadrele medicale de la Urgenta spun ca, pe teren, cei de pe Ambulanta nu au facut niciun fel de interventii.

UPDATE 23.25: din pacate, ultimele informatii de la Spitalul de Urgenta sunt sumbre. Patrick Ekeng nu a mai putut fi salvat. Fotbalistul in varsta de 26 de ani a incetat din viata.

La aproape 16 ani de la decesul lui Catalin Haldan, gruparea Dinamo traverseaza, iata, un alt caz tragic. Vineri seara, cu 20 de minute inaintea finalului jocului din Stefan cel Mare, confruntarea Dinamo – Viitorul, la scorul de 3-2 pentru bucuresteni, fotbalistul echipei gazda, Patrick Ekeng, a cazut ca fulgerat la centrul terenului.  Ekeng abia intrase in teren.

Meciul a fost intrerupt dupa cateva secunde, iar medicii au patruns pe gazon pentru a-i da primele ingrijiri jucatorului camerunez. Inconstient, fotbalistul de 26 de ani a fost dus la spital dupa 3-4 minute de la prabusirea lui pe teren, ulterior – pret de aproape o ora – 10 medici de la Spitalul de Urgenta incercand resuscitarea lui Ekeng.

In acest timp, colegii camerunezului, desi profund marcati de tragedia petrecuta, au fost nevoita sa continue meciul, duel terminat la egalitate, scor 3-3. Dar pe nimeni nu a mai interesat rezultatul partidei. Toata lumea a asteptat vesti de la Urgenta, acolo de unde informatiile care vin nu sunt deloc imbucuratoare: Patrick Ekeng nu raspunde la niciun fel de stimuli, din primele informatii ar fi vorba despre un stop cardiac.

 

author avatar
Mihai Koblenko
931 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger