AcasăSPORTTottenham vrea 70 de milioane de euro pentru Gareth Bale!

Tottenham vrea 70 de milioane de euro pentru Gareth Bale!

Gareth Bale este foarte arproape sa-l inlocuiasca pe Cristiano Ronaldo la Real
Presedintele celor de la Spurs, Daniel Levy, a negociat cu Florentino Perez pentru cel mai valoros jucator de la Tottenham. „Galacticii” incearca sa-l strecoare in afacere si pe portughezul Fabio Coentrao.
Gareth Bale este foarte arproape sa-l inlocuiasca pe Cristiano Ronaldo la Real

Real Madrid incearca sa-l transfere pe galezul Gareth Bale (23 de ani), nr. 1 pe lista prioritatilor lui Jose Mourinho. Campioana Spaniei a inaintat deja o oferta, ea fiind pregatita sa plateasca circa 40 de milioane de euro pentru jucatorul care face senzatie pe „White Hart Lane”. Problema este ca Tottenham i-a fixat lui Bale un pret de vanzare exorbitant, londonezii dorind 70 de milioane de euro. Avand in vedere ca, in vara, Real Madrid l-a cumparat pe Luka Modric de la Tottenham, presa britanica sustine ca afacerea „Bale” e aproape incheiata, cluburile avand o relatie din ce in ce mai buna. Gareth Bale ar fi un inlocuitor excelent pentru Cristiano Ronaldo, despre care se tot zvoneste ca va parasi Real Madrid in vara anului viitor, fiind curtat de PSG sau chiar Manchester United.

„Real Madrid este in discutii avansate pentru Gareth. In lume nu sunt multi jucatori cu calitatile galezului. Mijlocasul Fabio Coentrao ar putea face parte din acest transfer, deoarece este pe placul managerului Villas Boas”, sustine „Sunday Mirror”. In vara, Gareth Bale a semnat un contract pe patru ani cu Tottenham, ceea ce ii confera clubului londonez o pozitie avantajata in negocierea cu Real. Daca afacerea se va definitiva, „Spurs” stie si ce vrea sa cumpere. Fernando Llorente, de la Athletic Bilbao, precum si vedeta lui Newcastle United, Demba Ba, sunt oamenii doriti de Andre Villas-Boas pentru intarirea echipei.
author avatar
Sebastian Stan
324 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger