AcasăSPORTTottenham si-a luat "adio" de la Gareth Bale. Galezul are drum liber...

Tottenham si-a luat „adio” de la Gareth Bale. Galezul are drum liber spre Real Madrid!

Transferul lui Gareth Bale de la Tottenham Hotspur la Real Madrid, „telenovela verii”, este aproape de final, mijlocasul urmand a ajunge in capitala Spaniei pana la sfarsitul saptamanii, pentru a parafa acordul cu vicecampioana Spaniei.

Madrilenii au insistat atat de mult pentru Bale incat l-au facut pe galez chiar sa paraseasca echipa, aflata intr-un turneu prin Asia, si sa se intoarca la Londra pentru a sta de vorba cu boss-ul lui Tottenham, Daniel Levy.

Bale isi doreste enorm un transfer la Real Madrid din cel putin doua motive: s-ar putea lupta pentru castigarea UEFA Champions League si ar castiga un salariu aproape dublu (cel putin 15 milioane de euro pe sezon).

In aceste conditii, presa engleza se asteapta ca Tottenham sa accepte ultima oferta facuta de Real Madrid: 70 de milioane de euro plus doi fotbalisti (Fabio Coentrao si Angel Di Maria).

De altfel, se vehiculeaza ca sefii de la Tottenham planuiesc sa foloseasca banii incasati pentru a aduce alti doi fotbalisti la Tottenham: Roberto Soldado, atacantul Valenciei, si Javier Pastore, de la Paris Saint Germain.

Chiar si asa, fanii lui Tottenham sunt sceptici ca echipa se va putea bate pentru un loc pe podium fara cel mai bun jucator din Premier League in sezonul 2012-2013, respectiv fara Gareth Bale.

author avatar
Cristi Ionita
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger