AcasăSPORTTorres: Sa vorbesti de un 2 -2 denota lipsa de respect

Torres: Sa vorbesti de un 2 -2 denota lipsa de respect

(foto: wikipedia)

Fernando Torres, atacantul Spaniei, joaca doar la victorie, refuzand sa se gandeasca la o posibila remiza, 2 -2 cu Croatia, rezultat care i-ar elimina pe italieni de la EURO 2012.

(foto: wikipedia)

Atacantul spaniol Fernado Torres s-a aratat extrem de iritat de acuzele aduse Spaniei precum ca s-au inteles cu croatii astfel incat sa ii elimine pe italieni.

„Sa vorbesti despre un 2 -2 denota lipsa de respect”, a declarat acesta, citat de marca.com, adaugand „nu cred ca exista vreun motiv ca sa se vorbeasca despre asa ceva. E totala lipsa de respect, atat pentru noi, cat si pentru croati, si nu cred ca ar trebui sa se indoiasca cineva de profesionalismul nostru. Am putea invinge, la fel de bine cum am putea si pierde ori remiza, dar sunt sigur ca ambele echipe isi doresc victoria”, a explicat acesta.

Torres a explicat ca toti coechipierii sai se gandesc doar la victoria impotriva Croatiei, calificarea in „sferturile” EURO 2012 fiind dorinta tuturor.

„Toti jucatorii care au venit la EURO se antreneaza ca sa ajunga in primul unsprezece insa, dorinta noastra este sa infrangem Croatia si sa ajungem in sferturi”, a declarat atacantul echipei engleze Chelsea.

Meciul dintre Croatia si Spania va incepe la ora 21.45. Ambele echipe au nevoie de victorie astfel incat sa fie sigure de calificare. Totodata si un egal le-ar fi de ajuns, eliminand astfel Italia de la EURO 2012. Partida va fi transmisa, in direct, de TVR 1 si Dolcesport 1.

author avatar
Ionut Zgimbau
269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger